Palliatieve zorg in de eerste lijn

Placeholder

Waar is deze Palliatieve zorg in de eerste lijn | Opleidingen Verpleegkunde | Avans+ te volgen?

Palliatieve zorg in de eerste lijn | Opleidingen Verpleegkunde | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

2.095,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Palliatieve zorg in de eerste lijn gaat de komende jaren sterk toenemen. De bevolking van Nederland vergrijst in hoog tempo waarbij met het stijgen der jaren kwetsbaarheid en ouderdomsziekten toenemen, waarmee ook het aantal palliatieve cliënten toeneemt. Het huidige overheidsbeleid is erop gericht mensen zo lang als mogelijk thuis te laten blijven, met inzet van hun sociale netwerk en informele- of mantelzorg en waarbij zij zelf regie hebben / houden over de zorg die zij nodig hebben. In combinatie met de toenemende vergrijzing, zorgt deze trend ervoor dat een toenemend percentage mensen thuis of in een hospice zal sterven.

 

Om palliatieve cliënten zo lang als mogelijk is thuis te laten wonen, met behoud van eigen regie en kwaliteit van leven, is van groot belang dat veranderingen in de zorgvraag snel worden gesignaleerd en dat wordt samengewerkt met andere professionals en mantelzorgers. Ondersteunen van mantelzorgers is een belangrijk speerpunt in de ouderenzorg. Het vraagt om een vooruitziende blik en vaardigheden om hen enerzijds te coachen in het nemen van eigen regie en anderzijds hen (tijdelijk) te ontlasten wanneer de zorg teveel wordt.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2095

Cursusduur:

5maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Palliatieve zorg in de eerste lijn”