Onderwijslogistiek expert

Placeholder

Waar is deze Opleiding Onderwijslogistiek Expert | Avans+ te volgen?

Opleiding Onderwijslogistiek Expert | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

5.750,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Onderwijslogistiek expert

Het onderwijs in Nederland wordt flexibeler en de mogelijkheden om te differentiëren voor studenten worden steeds groter. Opleiders integreren samenwerking met het bedrijfsleven steeds meer in hun curriculum. Ze zien dat de impact op de organisatie van het onderwijs (onderwijslogistiek) groot is.

Om flexibiliteit in de uitvoering te verkrijgen moet de doorlooptijd van het planningsproces korter. Naast het traditioneel inroosteren, krijgen studenten steeds meer invloed op de samenstelling van hun programma en het reserveren van resources. Dit laatste betreft het maken van afspraken met betrokkenen of het reserveren van ruimtes en/of middelen. Om dit mogelijk te maken wordt het belang van (vooraf) alles inroosteren minder groot en het belang van plannen (prognosticeren van de vraag en het op basis hiervan inschatten van de capaciteit behoefte) juist steeds groter.

Doelgroep

De Onderwijslogistiek opleiding is bedoeld voor jou als planner, roostermaker, of adviseur indien je wilt doorgroeien naar onderwijslogistiek expert. Je bent op zoek naar meer kennis over onderwijslogistiek en wilt jouw communicatieve vaardigheden vergroten. Je wilt jouw kennis van systemen en van het onderwijs in Nederland vergroten. Je krijgt meer inzicht in jezelf om zo effectiever te kunnen handelen en te adviseren.

Werkvorm

De Onderwijslogistiek opleiding is interactief en praktisch ingestoken. De deelnemers worden actief betrokken en uitgedaagd om hun praktijkervaring te gebruiken in de opleiding. De modules bestaan voor een deel uit vaardigheidstrainingen, waarbij de oefeningen gericht zijn op vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het andere deel van de modules zijn meer op kennis gericht. Daarnaast wordt er van de deelnemers verwacht dat ze opdrachten maken. Er zijn maandelijkse intervisie bijeenkomsten en een drietal coachsessies.

Resultaat

Na afloop van deze opleiding ben je in staat om te opereren als zelfstandig onderwijslogistiek expert. Je bent adviseur van het onderwijs op het gebied van organisatie van het onderwijs. Je overziet de onderwijslogistieke processen en hebt kennis van de belangrijkste systemen.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

5750

Cursusduur:

10maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Onderwijslogistiek expert”