Nieuwgrieks voor beginners taalstudie of taalcursus

Talen-Nieuwgrieks voor beginners-thuisstudie-opleiding-cursus

Waar is deze taalcursus of taalstudie Nieuwgrieks voor beginners te volgen?

De taalcursus Nieuwgrieks voor beginners wordt u aangeboden door NTI. Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige masteropleiding. Waarbij u studeert waar en wanneer u wilt met persoonlijke begeleiding. Vraag een gratis studiegids aan! De opleiding, cursus of thuisstudie Nieuwgrieks voor beginners wordt u aangeboden door NTI voor 21 x €10.48 of):

€219,98

Inschrijven of meer informatie

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, , ,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Met de leuke en leerzame cursus Nieuwgrieks voor beginners van het NTI leer je op een moderne manier goed Grieks spreken en schrijven. Start vandaag nog!

Nieuwgrieks voor beginners thuisstudie of taalcursus van NTI

  • Prijs: 21 x €10.48 of eenmalig €219.98.
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: 21 Maanden

Inschrijven of meer informatie

Of vraag vrijblijvend de GRATIS studiegids aan!

Waarom de thuisstudie of taalcursus Nieuwgrieks voor beginners volgen?

De reden om een vreemde taal te leren kan één of meerdere redenen hebben. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Om een geschikte taalstudie te vinden is een vooraf bepaald doel belangrijk bij de keuze van een studie.

Een belangrijke afweging kan wezen of het een thuisstudie of een klassikale opleiding moet zijn om zo de vreemde taal te leren. Of dat de taal alleen nodig is voor bijvoorbeeld zakelijke communicatie. Wanneer de voorwaarden helder zijn volgt de zoektocht bij welke aanbieder de gestelde opleidingswensen passen en wat de kosten van zo’n taalcursus of  taalstudie zijn.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Nieuwgrieks voor beginners

De Thuisstudie of opleiding Nieuwgrieks voor beginners volgt u bij NTI.

taalcursus-Nieuwgrieks voor beginners-leren-thuisstudie

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Deens. Maar ook Chinees leren of Russisch leren behoort tot de mogelijkheden. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen.  Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Deze taalcursus Nieuwgrieks voor beginners is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 21 Maanden.

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

NTI

Volledige Prijs:

219.98

Cursusduur:

21 Maanden

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Nieuwgrieks voor beginners taalstudie of taalcursus”