Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken taalstudie of taalcursus

Talen-Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken-thuisstudie-opleiding-cursus

Waar is deze taalcursus of taalstudie Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken te volgen?

De taalcursus Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken wordt u aangeboden door NTI. Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige masteropleiding. Waarbij u studeert waar en wanneer u wilt met persoonlijke begeleiding. Vraag een gratis studiegids aan! De opleiding, cursus of thuisstudie Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken wordt u aangeboden door NTI voor 12 x €17.00 of):

€204,00

Inschrijven of meer informatie

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, , ,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Met de cursus Nederlands schrijven en spreken, leer je foutloos de taal. Je kunt elke dag starten met de cursus. Vraag nu gratis een proefles aan!

Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken thuisstudie of taalcursus van NTI

  • Prijs: 12 x €17.00 of eenmalig €204.00.
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: 12 Maanden

Inschrijven of meer informatie

Of vraag vrijblijvend de GRATIS studiegids aan!

Waarom de thuisstudie of taalcursus Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken volgen?

De reden om een vreemde taal te leren kan één of meerdere redenen hebben. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Om een geschikte taalstudie te vinden is een vooraf bepaald doel belangrijk bij de keuze van een studie.

Een belangrijke afweging kan wezen of het een thuisstudie of een klassikale opleiding moet zijn om zo de vreemde taal te leren. Of dat de taal alleen nodig is voor bijvoorbeeld zakelijke communicatie. Wanneer de voorwaarden helder zijn volgt de zoektocht bij welke aanbieder de gestelde opleidingswensen passen en wat de kosten van zo’n taalcursus of  taalstudie zijn.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken

De Thuisstudie of opleiding Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken volgt u bij NTI.

taalcursus-Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken-leren-thuisstudie

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Deens. Maar ook Chinees leren of Russisch leren behoort tot de mogelijkheden. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen.  Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Deze taalcursus Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 12 Maanden.

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

NTI

Volledige Prijs:

204.00

Cursusduur:

12 Maanden

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken taalstudie of taalcursus”