Nederland Leert Door ICT

Placeholder

Waar is deze Opleidingen Nederland Leert Door ICT | Avans+ te volgen?

Opleidingen Nederland Leert Door ICT | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

De ICT branche groeit enorm hard en er is veel geschoold personeel nodig dat mee gaat bouwen aan de ICT oplossingen van morgen. Ben jij werkzaam in de ICT, dan is dit jouw kans op je verder te ontwikkelen met behulp de modules die Avans+ aanbiedt. Er zijn verschillende modules die jou verder helpen in je ontwikkeling in de ICT. Bekijk het aanbod trajecten en start jouw opleiding nu.  

Op dit moment is het nog mogelijk om de een van de opleidingen gratis te volgen via het Nederland Leert Door ICT traject. Dit is een tijdelijke subsidieregeling!

Hoe werkt het Nederland Leert Door inschrijfproces?

Aanmelden voor een van de kosteloze trajecten kan via het opleidingsaanbod. Bij eventuele vragen zal er contact met je worden opgenomen. Voor de start lever je jouw cv en persoonsgegevens aan en word je uitgenodigd voor de door jou gekozen ICT module. De administratieve afhandeling voor het kosteloze traject wordt geheel door ons geregeld. Makkelijker kan niet!

Voorwaarden om deel te kunnen nemen aan het Nederland Leert Door ICT traject:

  • Je bent je werkt in de ICT branche en wil je graag bij laten scholen of je bent je aan het oriënteren op de ICT branche.
  • Je bent tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd.
  • Daarnaast is het van belang dat je minimaal 12 uur per week betaald werk verricht. Het maakt daarbij niet uit of je in loondienst bent of een flexibel contract hebt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen via de subsidieregeling gebruik maken van kosteloze scholing, begeleiding of ontwikkeladvies. Hierbij is het belangrijk dat je in het bezit bent van een kvk-nummer.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Ben je er nog niet helemaal over uit welke module het best bij jou past? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nederland Leert Door ICT”