Natuurvoedingsadviseur thuisstudie of opleiding

online-vergelijken-Natuurvoedingsadviseur-thuisstudie-opleiding-cursus

Waar is deze opleiding/cursus of thuisstudie Natuurvoedingsadviseur te volgen?

Bent u op zoek naar een thuisstudie of opleiding "Natuurvoedingsadviseur"? Meer informatie over deze opleiding of thuisstudie vindt u onderaan deze pagina.

Deze opleiding wordt u aangeboden door Sonnevelt Opleidingen. Sonnevelt verzorgt al sinds 1995 geaccrediteerde Opleidingen op het gebied van psychologie, gezondheidscoaching en massage. Van alle studenten is 96% zeer tevreden met de kwaliteit en professionaliteit van Sonnevelt Opleidingen.

De opleiding, cursus of thuisstudie Natuurvoedingsadviseur wordt u aangeboden door Sonnevelt Opleidingen voor:

€1.926,00

Ga direct naar Sonnevelt opleidingen

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Steeds meer mensen beseffen welke rol natuurlijke voeding speelt in een vitaal leven. De vraag naar kennis over natuurvoeding en de toepassing is daardoor sterk toegenomen. Als je wilt ervaren hoe natuurvoeding lichaam en geest beïnvloedt en hoe je de kennis daarvan op anderen kunt overdragen, dan is de opleiding Natuurvoedingsadviseur precies iets voor jou. Je kunt daarmee jezelf en anderen helpen het lichaam beter te begrijpen. Natuurvoeding staat aan de basis van een vitalere samenleving- bij Sonnevelt leer je die waardevolle basis te begrijpen. Ga hiervoor direct naar de website van Sonnevelt opleidingen. Klik boven of onder op deze pagina op de grote oranje knop!

In het kort de opleiding “Natuurvoedingsadviseur” van Sonnevelt Opleidingen

  • Prijs: eenmalig €1926.00
  • Opleidingsvorm: Klassikaal of thuisstudie
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Studieduur: 9 Maanden
thuisstudies, cursussen en opleidingen vergelijken doe je op studiemarathon

 

Meer weten over de werkwijze van Sonnevelt Opleidingen

Sonnevelt verzorgt opleidingen, masterclasses en workshops op het gebied van vitaliteit en gezonde levensstijl. Parel aan de kroon is de opleiding tot vitaliteitscoach. Sonnevelt is de opleider voor mensen voor wie persoonlijke groei hun beroep is of dat willen maken, zoals coaches, therapeuten of adviseurs.

Er is ook de gelegenheid om de keuze van bijvoorbeeld de opleiding “Natuurvoedingsadviseur” rustig te overwegen:

U kunt de studiekeuzetest doen, een gratis proefles downloaden en als u vragen hebt kunt u contact opnemen met een studiecoach.

Op de website van Sonnevelt Opleidingen vindt u ook meer informatie die u nodig hebt om een goede beslissing te kunnen nemen.

Vitaal leven heeft alles te maken met gevoel en het hart. In de opleidingen van Sonnevelt worden iedere dag in iedere opleiding mensen geraakt door de persoonlijke verhalen van docenten en medestudenten. In die open sfeer ontstaat vitaliteit: een gezonde, gelukkige geest in een gezond lichaam.

thuisstudies vergelijken, gezondheidsopleidingen vergelijken doe je op studiemarathon

De toekomst als zelfstandig coach, therapeut of masseur komt nu wel heel dichtbij!

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Sonnevelt Opleidingen

Volledige Prijs:

1926.00

Cursusduur:

9 Maanden

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Natuurvoedingsadviseur thuisstudie of opleiding”