Methode­ontwikkeling in de HPLC

Placeholder

Waar is deze Opleiding Methodeontwikkeling in de HPLC | Avans+ te volgen?

Opleiding Methodeontwikkeling in de HPLC | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.825,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Methodeontwikkeling in de HPLC

Ontwikkeling van nieuwe HPLC-methoden op R&D laboratoria, maar ook bij de implementatie van nieuwe methoden op QC laboratoria vereist nieuwe vaardigheden. In deze cursus leer je een systematische aanpak om nieuwe methoden op te zetten. Met alle facetten die daarbij komen kijken.

Doelgroep

Je bent (hoofd)analiste, medewerker of hoofd op een laboratorium. Je beschikt over bachelorniveau en hebt kennis en ervaring op het gebied van HPLC. Je hebt bijvoorbeeld de cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1) gevolgd.

Deze cursus is ook geschikt als je werkt in een milieulaboratorium, in de voedings- en genotmiddelenindustrie, de chemische industrie of de klinische chemie.

Werkvorm

Aan de hand van een checklist leer je op een systematische manier een methode opzetten, door enerzijds te kijken naar de fysisch-chemische eigenschappen van verbindingen en anderzijds naar de variabelen binnen HPLC. Tijdens de tweede dag ga je een methode ontwikkelen aan de hand van een praktijkvoorbeeld. Op de derde dag wordt daarbij ook software ingeschakeld.

Resultaat

Na afloop van deze cursus kun je de uitgangspunten voor een goede HPLC-methode formuleren. Je kunt HPLC-methodes opzetten volgens een systematische aanpak, rekeninghoudend met de eisen van jouw kwaliteitssysteem. Je kunt de geleerde methodieken toepassen in jouw eigen laboratorium.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1825

Cursusduur:

3dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Methode­ontwikkeling in de HPLC”