Masterclass HR transformatiemanagement

Placeholder

Waar is deze Masterclass HR transformatiemanagement | HRM | Avans+ te volgen?

Masterclass HR transformatiemanagement | HRM | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

6.575,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Doelgroep

Je hebt minimaal een afgeronde bacheloropleiding. Daarnaast beschik je over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Je bent minimaal op tactisch niveau binnen jouw organisatie werkzaam en wordt door jouw werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Jouw functie is bijvoorbeeld HR manager, senior HR adviseur, beleidsmedewerker of (zelfstandig) consultant en werkzaam op het gebied van organisatieontwikkeling en organisatieverandering.

Een persoonlijk intakegesprek maakt deel uit van de inschrijfprocedure.

Werkvorm

Je doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden die je als ondernemende HR professional versterken. Je bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. Elke module van een masterclass sluit je af met een individuele opdracht, gericht op jouw eigen werkomgeving.

Daarnaast zetten wij jou tijdens de opleiding in als consultant om een bestaande business case op te lossen. Je gaat in groepsverband een HR probleem aanpakken bij een, voor jouw onbekende, organisatie. Deze organisatie is een bedrijf waar een van jouw mededeelnemers werkzaam is. Je neemt een kijkje in de keuken van jouw collega deelnemer en vice versa. Uiteindelijk lever je naar aanleiding van deze business case een uitgewerkt, toepasbaar plan op. Dit plan moet je tijdens een afstudeersessie presenteren en verdedigen. Je kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt. De impact van deze opdracht is groot doordat de inhoud van de hele masterclass aan bod komt. Het resultaat van het project wordt daadwerkelijk effectief geïmplementeerd.

Resultaat

Je kunt met behulp van rendementsberekeningen de toegevoegde waarde van HR zichtbaar maken. Daarnaast kun je bij interventies sturen op stuurgetallen die bijdragen aan een succesvolle en efficiënte implementatie. Je hebt inzicht gekregen in de psychologische aspecten die van invloed zijn op de kans het slagen bij verandertrajecten en verandermanagement. Op persoonlijk vlak ben je nog beter in staat om jouw coachingsvaardigheden in te zetten en zijn jouw beïnvloedingsvaardigheden vergroot.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

6575

Cursusduur:

7maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Masterclass HR transformatiemanagement”