Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) te volgen?

Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€17.496,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Master Pediatric Physical Therapy (MPPT)_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master Pediatric Physical Therapy (MPPT)

Het werken met kinderen spreekt u aan. U wilt leren om op een speelse manier om te gaan met kinderen en flexibel in te spelen op variatie in oefenstof binnen diverse omgevingen, afhankelijk van de hulpvraag van het kind en zijn/haar ouders/verzorgers.

Uit steeds meer onderzoeken blijken positieve effecten van functioneel oefenen en trainen bij diverse diagnoses en leeftijdsgroepen. De master kinderfysiotherapie wordt opgeleid om kinderen met meer complexe problematiek echt iets bieden.

Het is sinds kort mogelijk om u per jaar in te schrijven en daarna is het aan u om te bepalen of en wanneer u verder wilt met de master. Hierbij dient u wel rekening te houden met de maximale doorlooptijd van 5 jaar.

Doelgroep

U bent gediplomeerd fysiotherapeut en u wilt zich graag specialiseren in fysiotherapeutische zorg voor kinderen. U werkt nu al met deze doelgroep in de eerste- of tweedelijn of u bent van plan om dit te gaan doen. In het eerste jaar is het nog geen vereiste om te werken met de doelgroep, maar tijdens het tweede jaar is dit een must. Het taakgericht oefenen en trainen staat centraal in deze opleiding.

Heeft u al een master afgerond of heeft u al veel relevante werkervaring? Neem dan contact op met de opleidingsmanager. Samen kijken we dan welk opleidingstraject het beste bij u past.

Werkvorm

Sinds kort bieden we deze master kinderfysiotherapie aan in een nieuwe vorm. Die nieuwe vorm heeft geleid tot minder klassikale bijeenkomsten en dus minder reiskosten en reistijd. We maken gebruik van Blended learning: een mix van diverse didactische vormen waardoor u in staat bent om effectiever en efficiënter het traject te doorlopen.

Wij vinden het erg belangrijk dat u zowel in als van de praktijk leert. Daarom gaan we aan de slag met onderwijsvormen als werkplekleren, intervisie, supervisie, online learning, coaching en interactieve colleges. 

Voor de start van het traject vindt er een individueel gesprek plaats met de opleidingsmanager om samen te kijken of de masteropleiding kinderfysiotherapie bij u past en of wederzijdse verwachtingen op elkaar aansluiten.

Resultaat van de master kinderfysiotherapie

Na deze kinderfysiotherapie master kunt u onderbouwde keuzes maken op basis van klinisch redeneren voor en met uw patiënt. Hierin werkt u altijd binnen de driehoek Evidence based practise, patient values en eigen expertise.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

17496.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) thuisstudie of opleiding”