Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) te volgen?

Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€17.496,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Master Oncologic Physical Therapy (MOPT)_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master Oncologic Physical Therapy (MOPT)

Heel veel mensen in Nederland krijgen te maken met kanker. 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 2,5 mannen. Gelukkig overleven steeds meer mensen kanker en gelukkig heeft de Master Oncologiefysiotherapeut deze mensen steeds meer te bieden. Uit steeds meer onderzoeken blijken positieve effecten van functioneel oefenen en trainen in allerlei stadia van kanker en bij diverse medische behandelingen. De master Oncologiefysiotherapie wordt opgeleid om oncologie patiënten met meer complexe problematiek echt iets bieden.

Master oncologiefysiotherapie als maatwerktraject

Avans+ biedt deze oncologie fysiotherapie master indien gewenst ook als maatwerk of incompanytraject aan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Doelgroep

U bent gediplomeerd fysiotherapeut en wilt zich specialiseren in fysiotherapeutische zorg voor oncologie patiënten. U werkt al met deze doelgroep in de 1e of 2e lijn of wilt dit gaan doen. Tijdens het 2e jaar van de opleiding is werken met de doelgroep een vereiste. Het taakgericht oefenen en trainen staat  hier centraal.

Bent u al master of heeft u relevante werkervaring? Meld u dan bij de opleidingsmanager om samen te kijken naar het meest efficiënte ontwikkeltraject voor u.

Werkvorm

De opleiding wordt in het najaar van 2017 in een vernieuwde vorm aangeboden. Dit houdt voor u in dat u minder klassikale bijeenkomsten zult hebben ten opzichte van de huidige vorm, dus minder kosten hoeft te maken en tijd hoeft te plannen om te reizen. Er is gekozen voor Blended learning met een mix van didactische vormen waardoor u in staat wordt gesteld effectiever en efficiënter het traject te doorlopen.

Tevens zult u nog meer dan voorheen leren in en van de praktijk. Werkplekleren, intervisie, supervisie, online learning, coaching en interactieve college’s wisselen elkaar op een prettige manier af.

Voor de start van het traject zal er een individueel gesprek plaatsvinden met de opleidingsmanager om samen te kijken of de opleiding bij u past en of  wederzijdse verwachtingen op elkaar aansluiten.

Resultaat

Na de masteropleiding oncologiefysiotherapie kunt u op basis van klinisch redeneren voor en met uw patiënt onderbouwde keuzes maken. U werkt altijd binnen de driehoek Evidence based practise, Patient Values en eigen expertise.

De oncologiefysiotherapie is nog een jonge specialisatie. Er zijn op dit moment in Nederland nog niet veel masters in de oncologiefysiotherapie werkzaam. Gezien de grootte van de doelgroep is er dus nog behoefte  aan deze specialistische masters.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

17496.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Master Oncologic Physical Therapy (MOPT) thuisstudie of opleiding”