Master of Strategic Management (MSM) thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Master of Strategic Management (MSM) te volgen?

Master of Strategic Management (MSM) opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Master of Strategic Management (MSM) wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€18.200,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Master of Strategic Management (MSM)_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master of Strategic Management

In deze Strategic Management draait het om de verdieping van strategische advisering, het maken van een gefundeerde analyse en vertaalslag naar een juiste oplossing voor uw organisatie.

Leer gefundeerd adviezen geven in Strategic Management

Na het volgen van deze bent u nog beter in staat om de visie en strategie van uw organisatie te begrijpen en dit inzicht te vertalen in beleid en acties in de juiste richting. U leert vraagstukken te analyseren en uw strategische visie te onderbouwen om zo tot een gefundeerd advies te komen voor uw organisatie.

Docenten uit de praktijk

De module Persoonlijk leiderschap draagt bij aan het verstevigen van uw positie als adviseur binnen de organisatie. Docenten uit de advies- en managementpraktijk begeleiden u hierbij en dragen bij aan uw ontwikkeling op het gebied van strategie en innovatie. In groepsverband verricht u onderzoek en brengt u advies uit binnen uw eigen beroepspraktijk.

Doelgroep

U bent een (beleids)adviseur, consultant of manager die zich graag verder ontwikkelt op het gebied van strategische vraagstukken en strategisch management om uw organisatie en uw klanten nog beter te kunnen adviseren.

U heeft een bacheloropleiding gevolgd en bent minimaal 3 jaar werkzaam in een tactische/strategische rol waarbij vooral de advisering aan het hoger management een belangrijke rol speelt. U werkt bij een profit- of een non-profitorganisatie.

U denkt graag mee op hoger niveau. Daarbij wilt u meer theoretische onderbouwing met een vertaalslag naar de praktijk. U heeft graag zicht op de hele organisatie en de omgeving. De daarbij behorende trends koppelt u aan een middellange- en langetermijnstrategie, met als doel een sterkere organisatie.

Voorwaarden voor toelating

U wordt toegelaten tot de of Strategic Management wanneer u een bacheloropleiding heeft afgerond:

  • in een bedrijfskundige richting (HEAO-MER, CE of gelijkwaardig) en beschikt over ten minste 3 jaar ervaring in een staffunctie op tactisch niveau, bijvoorbeeld beleidsmedewerker, adviseur of expert. In deze rol voorziet u het management van advies.
  • in een niet-bedrijfskundige richting en beschikt over ten minste 5 jaar relevante ervaring in een staffunctie op tactisch/strategisch niveau.

Werkvorm

Deze Strategic Management biedt u in 4 masterclasses een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing daarvan. U volgt iedere 2 weken bijeenkomsten die verzorgd worden door docenten die deskundig zijn binnen hun vakgebied en zelf werkzaam zijn als strategisch adviseur in de praktijk.

Resultaat

U heeft strategisch en bedrijfskundig inzicht en ontwikkelt uw eigen visie en referentiekader voor strategisch management. U ondersteunt het management bij het voorbereiden en maken van strategische keuzes. Op basis van een omgevingsanalyse vormt u een visie op veranderingen en trends in de externe omgeving. U draagt deze uit aan interne en externe belanghebbenden. U adviseert vanuit een strategisch perspectief over noodzakelijke veranderingen in de bedrijfsvoering en over innovatiekansen.

U kunt na de master Strategic Management doorgroeien naar een hogere strategische management- of beleidsfunctie. U gaat uw functie op een meer strategische manier uitvoeren. Welke doorgroeimogelijkheden u heeft, hangt ook af van uw huidige functie.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Master of Strategic Management (MSM) is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Master of Strategic Management (MSM) heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

18200.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Master of Strategic Management (MSM) thuisstudie of opleiding”