Master of Marketing thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Master of Marketing te volgen?

Master of Marketing opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Master of Marketing wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€18.500,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Master of Marketing_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master of Marketing

Marketing op strategisch niveau is niet meer weg te denken als onderdeel van de besluitvorming. In een multidisciplinaire omgeving bent u als marketingmanager samen met uw team verantwoordelijk voor innovatie om daarmee (duurzame) waarde te creëren voor uw organisatie en de organisatie naar een hoger plan te tillen. In de master of marketing staan deze thema’s centraal en leert u hoe u kunt bijdragen aan de strategische doelstellingen van uw organisatie; in theorie maar bovenal op een praktijkgerichte manier.

Word een marketing master

In de master of marketing leert u trends en ontwikkelingen te onderzoeken en analyseren, om ze vervolgens te vertalen naar een juiste positionering voor uw organisatie en naar innovatieve marketingstrategieën. Dit vereist leiderschapskwaliteiten en beïnvloedingsvaardigheden, ook hier is ruimschoots aandacht voor gedurende de opleiding.

Samen met het werkveld heeft Avans+ een opleiding ontwikkeld die aansluit op actuele ontwikkelingen in diverse sectoren waaronder de zorgsector, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. U gaat aan de slag met cases uit uw eigen organisatie en onderbouwt deze met behulp van wetenschappelijke theorieën. U wordt hierbij begeleid door docenten met ruime praktijkervaring binnen uw eigen vakgebied.

Doelgroep

U bent marketingmanager, marketingexpert of werkzaam in een vergelijkbare functie op tactisch/strategisch niveau en 2 tot 4 jaar werkzaam binnen deze functie. U heeft als vooropleiding een bacheloropleiding marketingmanagement, commerciële economie of vergelijkbaar afgrond. 

Geen bedrijfskundige bachelor?

De Master of Marketing is ook toegankelijk voor deelnemers met een niet-bedrijfskundige bachelor als vooropleiding. U dient dan te beschikken over 5 tot 10 jaar werkervaring in een marketingfunctie. Het toekomstperspectief van de Master of Marketing is het bekleden van een functie waarin u verantwoordelijk bent voor het uitzetten van het strategisch marketingbeleid binnen uw organisatie.

Werkvorm

De Master of Marketing biedt u in 4 masterclasses een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing daarvan. U volgt iedere 2 weken bijeenkomsten die verzorgd worden door docenten die deskundig zijn binnen hun vakgebied en zelf werkzaam zijn als marketingdeskundige in de praktijk

Praktijkgerichte master marketing

U bestudeert zelfstandig de leerstof, formuleert leervragen en bereidt u actief voor op de bijeenkomsten waarin u uw inzichten deelt met de docent en de andere deelnemers. U past het geleerde toe in casuïstiek die u inbrengt vanuit uw eigen praktijk.

Businessproject marketing master

Iedere module binnen de masterclass wordt afgesloten met een individuele paper of een tentamen. In de eerste 3 masterclasses werkt u daarnaast (in groepsverband) aan een businessproject. Samen met de andere projectleden voert u een businessproject als praktijkonderzoek uit en komt u tot een advies, dat u aan het einde van de masterclass presenteert aan de andere deelnemers en de opdrachtgever uit de praktijk. U wisselt kennis en ervaring uit met de andere deelnemers en krijgt daarnaast begeleiding van een professionele coach, individueel én op groepsniveau.

Resultaat

Na het afronden van de Master of Marketing kunt u op basis van trends en ontwikkelingen strategische innovatieve marketingstrategieën ontwikkelen en door vertalen naar de rest van de organisatie. U beschikt over de juiste leiderschapskwaliteiten om hiervoor draagvlak te creëren bovenal bent u in staat om te implementeren en daarmee waarde te creëren voor uw organisatie.

Doorgroeimogelijkheden na master marketing

U kunt na de Master of Marketing doorgroeien naar een hogere positie in het strategische marketingmanagement. U gaat uw functie op een meer strategische manier uitvoeren. Welke doorgroeimogelijkheden u heeft, hangt ook af van uw huidige functie.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Master of Marketing is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Master of Marketing heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

18500.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Master of Marketing thuisstudie of opleiding”