Master of HRM

Placeholder

Waar is deze Master of Human Resources | Master of HRM | Avans+ te volgen?

Master of Human Resources | Master of HRM | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

19.950,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

MASTER OF HRM

Met de juiste mensen op de juiste plek wint een moderne organisatie in onze Nederlandse kennis- en diensteneconomie de concurrentieslag. Niet alleen de producten en diensten tellen, maar vooral het menselijk kapitaal is belangrijk. Dit betekent dat er een grote, strategische rol voor HR is weggelegd.

DOELGROEP

Je hebt een afgeronde bacheloropleiding op het gebied van HRM of in een vergelijkbare richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Binnen jouw organisatie werk je op tactisch niveau en jouw werkgever stelt je in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. De Master HRM is zeker interessant als je HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker bent. Ook als je werkt als (zelfstandig) consultant is deze HR Master een waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR

Heb je niet het juiste opleidingsniveau en wil je toch deelnemen? Dan doe je een toelatingsassessment. Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

WERKVORM

Tijdens de Master HRM doe je kennis op, krijg je inzicht en ontwikkel je vaardigheden die je als strategische en ondernemende HR-professional versterken. Je volgt 4 masterclasses waarin je literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit je af met een individuele opdracht, gericht op jouw eigen organisatie.

BUSINESS PROJECT HR MASTER

De integrale toets bij iedere masterclass van deze HR master is het oplossen van een bestaand vraagstuk. Je gaat in groepsverband een HRM-probleem aanpakken bij de organisatie van een van jouw mededeelnemers. Uiteindelijk lever je een toepasbaar plan op, dus de organisatie heeft hier direct voordeel van. In de thesisfase van de Master HRM ga je zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In jouw thesis komt de inhoud van de hele master aan bod en het uitgewerkte plan wordt daadwerkelijk geïmplementeerd in de organisatie.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD

Ervaren docenten uit de praktijk en professoren met een bewezen staat van dienst begeleiden je tijdens de master human resources. Zij realiseren de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden en effectief gedrag. De literatuur is grotendeels Nederlandstalig, maar ook gedeeltelijk Engelstalig.

RESULTAAT

Na het afronden van de Master HRM beschik je over relevante kennis en vaardigheden. Je hebt een beroepshouding ontwikkeld waarmee je op managementniveau succesvol functioneert. Je weet jouw toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kun je succesvol implementeren. Jouw HR-expertise wordt efficiënt ingezet om te komen tot de beste performance van jouw medewerkers. Zo draagt jouw strategisch HRM-beleid optimaal bij aan de organisatiedoelstellingen. 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

19950

Cursusduur:

2,5jaar

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Master of HRM”