Master of Financial Planning (MFP) thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Master of Financial Planning (MFP) te volgen?

Master of Financial Planning (MFP) opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Master of Financial Planning (MFP) wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€12.700,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Master of Financial Planning (MFP)_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master of Financial Planning (MFP)

Als Master of Financial Planning kunt u de wensen van de vermogende particulier en ondernemer uitstekend inventariseren. Uw advies is daar volledig op afgestemd. U heeft affiniteit met een groot aantal vakgebieden van de financiële planning, waardoor u een ideale gesprekspartner bent voor uw cliënt. U schakelt makkelijk tussen particuliere en zakelijke contacten en complexe financiële planningsvraagstukken zijn voor u een uitdaging.

Doelgroep

U werkt in de financiële dienstverlening, als manager van een financiële planningsafdeling of als (zelfstandig) financieel adviseur. Collega-adviseurs coacht en inspireert u met uw kennis. U signaleert kansen tussen de verschillende afdelingen en weet de kennis van alle afdelingen te benutten. Als zelfstandig ondernemer bent u adviseur op het allerhoogste niveau. Vanwege uw expertise is beloning op basis van uurtarief vanzelfsprekend.

Werkvorm

De leerstof die u thuis bestudeert, wordt tijdens de bijeenkomsten besproken. Er is veel aandacht voor discussie en (praktijk)vragen van de deelnemers. Samen legt u verbanden tussen de diverse kennisgebieden. U rondt de Master of Financial Planning af met een thesis over een actueel financieel thema. Deze thesis verdedigt u tegenover de examencommissie.

Resultaat

Na het volgen van de Master of Financial Planning kunt u het complete financiële planningstraject voor uw klant begeleiden en gedeeltelijk zelf uitvoeren. U bent in staat een inventariserend gesprek te voeren over doelstellingen, planning en toekomstverwachtingen. U brengt structuur aan in de financiële planning van de klant (ondernemer of particulier) en organiseert voor hem een financieel goed geregelde toekomst.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Master of Financial Planning (MFP) is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Master of Financial Planning (MFP) heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

12700.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Master of Financial Planning (MFP) thuisstudie of opleiding”