Master of Business Administration (MBA)

Placeholder

Waar is deze MBA opleiding | Master of Business Administration | Avans+ te volgen?

MBA opleiding | Master of Business Administration | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

25.500,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

MBA – Avans+

Jouw organisatie doet een steeds groter beroep op je wendbaarheid, leiderschapsvaardigheden en analytisch vermogen en je bent klaar voor een volgende stap; meer verantwoordelijkheid op strategisch niveau. Je moet kunnen sturen op data, zorgen voor innovatie en jouw team inspireren. Hoe maak je van deze uitdagingen een succes? En hoe kun je meer invloed uitoefenen en zaken beter beïnvloeden? Dit vraagt een stap extra van je. Een stap die je zet met onze Executive Master of Business Administration (MBA).

In onze MBA opleiding stimuleren we ondernemend gedrag. Je leert direct kansen te creëren en te benutten, grenzen te verleggen, te innoveren en jezelf te ontwikkelen. De focus ligt op jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en adequaat gedrag in specifieke situaties. Je leert keuzes te maken en zet mensen én de organisatie in beweging door op het juiste moment de juiste stijl in te zetten. Dit leidt tot duurzame resultaten in jouw eigen praktijk. Avans+ faciliteert je waar nodig en zorgt ervoor dat je jezelf overtreft!

Tijdens de MBA studie ga je aan de slag met opdrachten en businesscases uit jouw eigen praktijk en die van je mede-deelnemers. Zo zet je nieuwe kennis uit deze MBA deeltijd opleiding direct in voor een beter bedrijfsresultaat. Je bent klaar om op organisatieniveau invloed uit te oefenen en de eindverantwoordelijkheid voor jouw organisatie te dragen. Deze MBA is daarvoor een belangrijke eerste stap.

Doelgroep

Je bent een ondernemende professional met een afgeronde bachelor- of masteropleiding. Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring waarin je verantwoordelijk bent voor een afdeling- of bedrijfsonderdeel bijvoorbeeld als business manager, (afdelings)manager, ondernemer, projectmanager, of productiemanager.

Je hebt de ambitie om jouw invloed en verantwoordelijkheid te vergroten. Je bent op zoek naar een theoretische onderbouwing en de meest actuele, innovatieve ontwikkelingen en informatie op management en organisatie gebied. Je hebt in de praktijk een schat aan ervaring opgedaan en je wilt nu een bijdrage leveren aan jouw vakgebied.

Persoonlijk adviesgesprek

Vóór de start van de Master of Business Administration stuur je ons jouw cv en een kopie van je hoogst behaalde diploma toe. In een persoonlijk adviesgesprek stemmen we dan de wederzijdse verwachtingen van de executive MBA Nederlandstalig duidelijk af. Heb je nog geen afgeronde hbo- of bacheloropleiding? Neem dan contact op met de opleidingsmanager om de mogelijkheden voor het volgen van de master in business administration te bespreken.

Werkvorm

De Executive Master of Business Administration bied je in 4 masterclasses een uitgebalanceerde combinatie van theoretische achtergrond en de praktische toepassing daarvan. Je volgt iedere 2 weken een bijeenkomst die wordt verzorgd door deskundige docenten die zelf werkzaam zijn als executive of senior manager.

Casuïstiek vanuit jouw eigen praktijk

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleiden je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Je past verschillende methodieken direct toe op jouw eigen vraagstuk. Dit vraagstuk is de rode draad door de opleiding. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding om dit vraagstuk op te lossen. Je leert hierdoor het beste uit jezelf te halen en neemt wat je leert meteen mee naar jouw eigen organisatie. Je bestudeert zelfstandig de leerstof, formuleert leervragen en bereidt je actief voor op de bijeenkomsten. Daarin deel je jouw inzichten met de docent en de andere deelnemers. Door interactief kennis en ervaringen uit te wisselen met jouw mede-deelnemers, kom je tot verfrissende en waardevolle inzichten. Jouw mede-deelnemers zijn professionals uit hetzelfde vakgebied die dezelfde instelling en ambitie hebben als jij.

Businessproject als praktijkonderzoek binnen de MBA opleiding

In de eerste 3 masterclasses werk je (in groepsverband) aan een businessproject. Dit kan een project uit je eigen praktijk zijn, maar ook uit die van een mede-deelnemer. Hierin kun je zelf sturen en keuzes maken. Samen met de andere projectleden voer je een businessproject als praktijkonderzoek uit en kom je tot een advies. Dat presenteer je aan het einde van de masterclass aan de andere deelnemers en de opdrachtgever uit de praktijk. 

Je wisselt kennis en ervaring uit met de andere deelnemers en krijgt daarnaast begeleiding van een professionele coach, individueel én op groepsniveau. Zo ontwikkel je een brede bedrijfskundige blik, waarbij je leert om de theoretische basis direct te vertalen naar de praktijk. Dit is wezenlijk anders dan een meer theoretische MBA opleiding. 

Resultaat

Alles wat je tijdens de masteropleiding leert kun je de volgende dag in de praktijk toepassen. We helpen je niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, maar er wordt ook gewerkt aan jouw persoonlijk leiderschap en leer je draagvlak te creëren.

Na de opleiding streef je naar het continu verbeteren en innoveren van jouw organisatie. Daarbij kies je gericht voor kansen en oplossingen die bijdragen aan de strategische doelstellingen. Daarnaast vertaal je deze doelstellingen naar een passend organisatieontwerp. De benodigde veranderingen leid je effectief, waardoor je risico’s zo veel mogelijk vermijdt en jouw organisatie optimaal flexibel is. 

Na afronding van de MBA ben je een senior manager op strategisch niveau. Je creëert kansen en zet deze om in waarde en een optimale bijdrage aan de organisatie. Je bent een senior executive die door co-creatie en ontwikkeling een innovatieve organisatie kan realiseren. Je hebt een kritisch reflectieve, onderzoekende en ontwikkelingsgerichte houding richting jezelf, jouw team of afdeling én de hele organisatie. Dankzij deze investering in jezelf heb je bovendien nieuwe carrièremogelijkheden gecreëerd.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

25500

Cursusduur:

2,5jaar

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Master of Business Administration (MBA)”