Master in Controlling

Placeholder

Waar is deze Master in Controlling | Finance en control | Avans+ te volgen?

Master in Controlling | Finance en control | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

21.000,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master in Controlling

Als hedendaagse business controller beperkt je je niet tot financiële verslaglegging en cijfermatige analyses. Je wilt daarnaast fungeren als volwaardig sparringpartner voor het management en advies uitbrengen over de financiële toekomst en continuïteit van de organisatie. De controlling leert je, als (toekomstig) lid van het managementteam, door middel van de juiste analyses een gefundeerd advies te onderbouwen en jouw boodschap met overtuiging te brengen binnen en buiten de organisatie.

De Master in Controlling in delen volgen

Twijfel je over het volgen van de gehele in 1 keer? Bij Avans+ is het mogelijk om de opeenvolgende masterclasses van deze controlling master los van elkaar te volgen. Wel krijgen inschrijvingen voor de gehele opleiding voorrang. De doorlooptijd van de totale master is 2,5 jaar. Het is mogelijk om de 4 masterclasses te spreiden over een periode van maximaal 5 jaar.

Doelgroep

Je wilt je rol van controller of financieel specialist uitbouwen naar die van een business controller. Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische bacheloropleiding (BE, AC of SPD) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als controller, business analist of in een aanverwante functie. Voorafgaand aan de opleiding heb je een intakegesprek om te bepalen of je toelaatbaar bent.

Zij instroom Master in Controlling

Indien je een postbachelor controlling opleiding elders heeft gevolgd of bij Avans+ de opleiding Assistent controller hebt gevolgd, is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om in te stromen in de Master in Controlling. Neem contact op met de opleidingsmanager voor meer informatie.

Werkvorm

In deze master in controlling doet je kennis op, verkrijg je inzicht en ontwikkel je vaardigheden die je versterken in jouw beroepspraktijk. De literatuur is grotendeels Nederlandstalig (voor een deel Engelstalig).

Toetsing tijdens deze master in controlling

Elke masterclass sluit je af met een individuele presentatie, een paper of een tentamen. Daarnaast sluit je de eerste 3 masterclasses van deze master in controlling af met een business project. Je levert hiervoor een individueel projectvoorstel aan. Je begeleider kiest vervolgens uit die plannen een onderwerp dat je met jouw groep uitwerkt. Zo wissel je kennis en ervaring uit met andere deelnemers. Samen presenteren jullie het eindresultaat.

De kracht van onze master in controlling

De opdrachten komen uit de praktijk en leveren direct resultaat op voor jou en jouw organisatie. Deze master in controlling wordt verzorgd door ervaren docenten met veel praktijkervaring en een bewezen staat van dienst. Zij maken de vertaalslag van actuele ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden en effectief gedrag.

Resultaat

Je bent volwaardig sparringpartner voor het management van jouw organisatie en brengt jouw adviezen met overtuigingskracht en daadkracht. Als business controller lever je een actieve en zichtbare bijdrage aan de continuïteit van jouw organisatie. Je mag de erkende titel Master of Science in Controlling voeren, wat jouw carrièrekansen aanzienlijk vergroot.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

21000

Cursusduur:

2,5jaar

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Master in Controlling”