Master in Controlling thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Master in Controlling te volgen?

Master in Controlling opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Master in Controlling wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€22.725,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Master in Controlling_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master in Controlling

Als hedendaagse business controller beperkt u zich niet tot financiële verslaglegging en cijfermatige analyses. U wilt daarnaast fungeren als volwaardig sparringpartner voor het management en advies uitbrengen over de financiële toekomst en continuïteit van de organisatie. De controlling leert u, als (toekomstig) lid van het managementteam, door middel van de juiste analyses een gefundeerd advies te onderbouwen en uw boodschap met overtuiging te brengen binnen en buiten de organisatie.

De in Controlling in delen volgen

Twijfelt u over het volgen van de gehele in 1 keer? Bij Avans+ is het mogelijk om de opeenvolgende masterclasses van deze controlling master los van elkaar te volgen. Wel krijgen inschrijvingen voor de gehele opleiding voorrang. De doorlooptijd van de totale master is 2,5 jaar. Het is mogelijk om de 4 masterclasses te spreiden over een periode van maximaal 5 jaar.

Doelgroep

U wilt uw rol van controller of financieel specialist uitbouwen naar die van een business controller. U heeft een afgeronde bedrijfseconomische bacheloropleiding (BE, AC of SPD) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als controller, business analist of in een aanverwante functie.

Zij instroom Master in Controlling

Indien u een postbachelor controlling opleiding elders heeft gevolgd of bij Avans+ de opleiding Assistent controller heeft gevolgd, is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om in te stromen in de Master in Controlling. Neem contact op met de opleidingsmanager voor meer informatie.

Werkvorm

In deze master controlling doet u kennis op, verkrijgt u inzicht en ontwikkelt u vaardigheden die u versterken in uw beroepspraktijk. De literatuur is grotendeels Nederlandstalig (voor een deel Engelstalig).

Toetsing tijdens deze master in controlling

Elke masterclass sluit u af met een individuele presentatie, een paper of een tentamen. Daarnaast sluit u de eerste 3 masterclasses van deze master controlling finance af met een business project. U levert hiervoor een individueel projectvoorstel aan. Uw begeleider kiest vervolgens uit die plannen een onderwerp dat u met uw groep uitwerkt. Zo wisselt u kennis en ervaring uit met andere deelnemers. Samen presenteren jullie het eindresultaat.

De kracht van onze master controlling finance

De opdrachten komen uit de praktijk en leveren direct resultaat op voor u en uw organisatie. Deze master controlling wordt verzorgd door ervaren docenten met veel praktijkervaring en een bewezen staat van dienst. Zij maken de vertaalslag van actuele ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden en effectief gedrag.

Resultaat

U bent volwaardig sparringpartner voor het management van uw organisatie en brengt uw adviezen met overtuigingskracht en daadkracht. Als business controller levert u een actieve en zichtbare bijdrage aan de continuïteit van uw organisatie. U mag de erkende titel Master of Science in Controlling voeren, wat uw carrièrekansen aanzienlijk vergroot.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Master in Controlling is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Master in Controlling heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

22725.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Master in Controlling thuisstudie of opleiding”