Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) te volgen?

Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€17.496,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Master Geriatric Physical Therapy (MGPT)_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Master Geriatric Physical Therapy (MGPT)

In deze master Geriatrie fysiotherapie leert u hoe u geriatrische patiënten adequaat fysiotherapeutisch kunt onderzoeken en behandelen. Ook leert u het effect van behandelingen te beoordelen. Als fysiotherapeut bent u de aangewezen persoon om het functiebehoud en -herstel van ouderen op een effectieve en juiste wijze te begeleiden.

De Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG) heeft besloten dat een afgeronde Geriatrie fysiotherapie master nodig is om te registreren in het deelregister geriatriefysiotherapie van het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Voor de herregistratie is een afgeronde master Geriatriefysiotherapie vanaf 2025 vereist.

Losse masterclass van de master geriatrie fysiotherapie

U kunt zich bij deze master ook alleen inschrijven voor de eerste masterclass Gerontologie, maar inschrijvingen voor de gehele opleiding krijgen voorrang. Avans+ biedt ook incompany masterclasses aan van deze gerontologie opleiding.

Doelgroep geriatrie fysiotherapie master

U bent gediplomeerd fysiotherapeut en wilt zich specialiseren in fysiotherapeutische zorg voor ouderen.

Bent u al geregistreerd geriatriefysiotherapeut, maar heeft u nog geen mastertitel? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Upgrade, verkorte masteropleiding. Binnen deze verkorte master kiest u vervolgens de richting geriatrie.

Werkvorm

Interactieve colleges, practica, casuïstiek, zelfstudie, intervisie, online coaching en werkplek-leren wisselen elkaar af. We maken gebruik van een online platform tijdens deze master oncologische fysiotherapie. Hiermee ontsluiten we voor u passende kennis en krijgt u de kans om gemakkelijk informatie uit te wisselen met docenten en andere deelnemers.

Resultaat

Na de master Geriatrie fysiotherapie heeft u de kennis, het inzicht en de vaardigheden om ouderen te behandelen en te begeleiden. U kunt wetenschappelijke ontwikkelingen vertalen naar innovaties in de praktijk. Zo slaat u een brug tussen directe gespecialiseerde patiëntenzorg en de wetenschap.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

17496.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Master Geriatric Physical Therapy (MGPT) thuisstudie of opleiding”