Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC)

Placeholder

Waar is deze Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) | Personal & Corporate Finance | Avans+ te volgen?

Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) | Personal & Corporate Finance | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.395,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®)

Het terrein van de financiële dienstverlening is de laatste jaren ingrijpend veranderd. De vraag hoe een bedrijf zich kan onderscheiden, is actueler dan ooit. Dit heeft grote consequenties voor de bedrijfsvoering, bedieningsconcepten en verdienmodellen van organisaties. Een visie op risicomanagement kan handvatten geven en helpen bij het professionaliseren van het verzekeringsadvies.

Meer aandacht voor de klant

In de Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) leer je dichter bij de klant te gaan staan en meer aandacht te hebben voor zijn waardepropositie, bedrijfsdoelstellingen en risicoperceptie en -bewustzijn. Zo kun je een succesvolle implementatie van risicomanagement realiseren waar je klant veel profijt van heeft. Risicomanagement draagt namelijk direct bij aan de bescherming en de kwaliteit van zijn onderneming.

Doelgroep

Je bent intermediair, verzekeringsmakelaar of (mede)verantwoordelijk voor het risicomanagementbeleid binnen uw organisatie.

Werkvorm

De leerstof die je thuis bestudeert, bespreken we tijdens de bijeenkomsten. We leggen verbanden tussen diverse kennisgebieden en er is volop aandacht voor vragen vanuit de praktijk. Bovendien maken we veel tijd vrij voor discussies met docenten en mededeelnemers.

Resultaat

Na afloop van deze leergang heb je meer inzicht in risicomanagement en de implementatie ervan. Daarbij heb je aandacht voor de waardepropositie, bedrijfsdoelstellingen en het risicobewustzijn van jouw klant.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1395

Cursusduur:

3dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC)”