Laboratorium­automatisering in 5 stappen

Placeholder

Waar is deze Laboratoriumautomatisering in 5 stappen | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Laboratoriumautomatisering in 5 stappen | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.290,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Lab automation awareness

Wat komt er allemaal kijken bij het implementeren van een Lab Automatisering Platform? Dan kun je denken aan LIMS-, LES- en ELN-systemen. Het opstellen van het ontwerp voor deze systemen is de belangrijkste fase in het proces. Een goede URS leidt tot een efficiënte invoering, tevreden medewerkers en een besparing van kosten. Hoe tot een goede URS te komen, dat is het onderwerp van deze cursus.

Doelgroep

Je hebt minimaal een bacheloropleiding of je bent een mbo’er met veel ervaring. Je bent binnen jouw laboratorium direct of indirect betrokken bij de implementatie van een Lab Automatisering Platform, bij de upgrade en/of bij het beheer ervan. Je hebt veel affiniteit met de IT-aspecten van jouw werk en fungeert als schakel tussen de IT-specialist en de gebruikers op het laboratorium. Je wilt meer weten van het opzetten van een URS, het uitvoeren van implementatieplannen, de bijbehorende technische aspecten en validaties.

Werkvorm

Gedurende de eerste dag leer je via aansprekende praktijkcases aan welke aspecten je bij de implementatie van Lab Automatisering Platform aandacht moet besteden en aan welke juist niet. Na de eerste dag stel je met die kennis voor je eigen praktijk een URS en implementatieplan op voor een eenvoudige testcase. URS en plan worden tijdens de tweede cursusdag geëvalueerd en bijgesteld. Met de opgedane nieuwe inzichten kun je vervolgens een echt traject in jouw eigen praktijk starten. Voor deze cursus werken we samen met de zeer ervaren experts van de firma iVention.

Resultaat

Na afloop van deze cursus ben je in staat om een URS en een implementatieplan op te zetten voor een Lab Automatisering Platform.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1290

Cursusduur:

2dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Laboratorium­automatisering in 5 stappen”