Kwetsbare ouderenzorg in de eerste lijn

Placeholder

Waar is deze Opleiding Kwetsbare ouderenzorg in de eerste lijn | Avans+ te volgen?

Opleiding Kwetsbare ouderenzorg in de eerste lijn | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

2.095,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Module Ouderenzorg

De module Ouderenzorg in de eerste lijn geeft jou inzicht in het verouderingsproces van mensen en de behandeling van kwetsbare ouderen in hun thuissituatie. Tijdens deze opleiding ouderenzorg komen de medische aspecten aan bod die nodig zijn om goed inzicht te krijgen in de gezondheidsproblemen bij ouderen. Zo kun je als PVK, POH-ouderenzorg of wijkverpleegkundige de juiste zorg (laten) verlenen.

Doelgroep

Je hebt een hbo- denk- en werkniveau en bent werkzaam in de eerstelijnszorg, bijvoorbeeld als praktijkverpleegkundige of praktijkondersteuner ouderenzorg, casemanager ouderenzorg of wijkverpleegkundige. Je wilt jouw kennis over kwetsbare ouderen vergroten.

Toelatingsassesment opleiding ouderenzorg

Heb je niet het juiste opleidingsniveau en wil je toch deelnemen? Dan dien je een toelatingsassessment te doen. Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Werkvorm

Deze ouderenzorg opleiding is competentiegericht opgezet. Jouw eigen werkervaring en die van de andere deelnemers worden zo veel mogelijk in het programma geïntegreerd. We ondersteunen je in het leerproces met docenten uit de praktijk, persoonlijke coaching, intervisie en interactieve en innovatieve leermiddelen.

Complexe zorgvragen PVK, POH ouderenzorg of wijkverpleegkundige

Bij kwetsbare ouderen krijg je als PVK of POH-ouderenzorg of wijkverpleegkundige te maken met complexe zorgvragen. Zeer complexe en multidisciplinaire zorg wordt geleverd in het verpleeghuis. We nodigen je dan ook uit om daar een kijkje te nemen. Je sluit deze opleiding ouderenzorg af met een eindopdracht.

Resultaat

Na deze ouderenzorg opleiding kun je als PVK, POH-ouderenzorg of wijkverpleegkundige kwetsbare ouderen herkennen en bekijkt verschillende ziektebeelden bij ouderen vanuit diverse perspectieven. Je herkent signalen en kunt vervolgens op een effectieve manier de juiste zorg in kaart brengen en inzetten. Je kent de meest voorkomende geriatrische ziektebeelden in de eerste lijn en optimaliseert de zorg voor de cliënt door ook de draagkracht en draaglast van de mantelzorg te analyseren. Je herkent de signalen van ouderenmishandeling en handelt op de juiste manier bij vermoedens hiervan.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2095

Cursusduur:

5maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Kwetsbare ouderenzorg in de eerste lijn”