Kwaliteits- en verander­management

Placeholder

Waar is deze Opleiding Kwaliteits- en verandermanagement | Avans+ te volgen?

Opleiding Kwaliteits- en verandermanagement | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

4.000,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Kwaliteits- en verandermanagement

Binnen jouw organisatie ben je voortdurend op zoek naar verbetering van de bedrijfsvoering. In een omgeving die steeds sneller verandert, is het belangrijk om de kwaliteit in jouw organisatie continu te optimaliseren. In de opleiding Kwaliteits- en verandermanagement staat daarom het onderscheiden van bedrijfsprocessen en de verbetering hiervan centraal.

Inzicht in kwaliteitsmanagement

Tijdens de kwaliteitsmanagement opleiding krijg je inzicht in de belangrijkste begrippen en rollen binnen het vakgebied kwaliteitsmanagement. Je leert processen en de samenhang tussen processen inzichtelijk te maken voor jouw interne organisatie en externe kwaliteitsinstanties. De belangrijkste kwaliteitssystemen zijn jou bekend en je weet na afloop van de kwaliteitsmanagement opleiding wat je moet doen om gecertificeerd te worden voor deze systemen.

Vaardigheden bij verbeter- en verandermanagement

Om trajecten voor kwaliteitsverbetering ook daadwerkelijk geïmplementeerd te krijgen, leer je hoe je een veranderingsproces kunt leiden. Daarnaast laat de opleiding kwaliteitsmanagement zien hoe je draagvlak creëert voor de verbetering van processen. Natuurlijk werken we ook aan het verbeteren van jouw communicatie- en adviesvaardigheden als kwaliteitsmanager, -adviseur of -coördinator.

Doelgroep

Je denkt en werkt op hbo-niveau en hebt enkele jaren werkervaring. Kwaliteitsmanagement maakt onderdeel uit van jouw functie of je bent op zoek hoe je verbeter- en verandertrajecten nog beter kunt uitvoeren door middel van een professionele opleiding kwaliteitsmanagement. De opleiding kwaliteitsmanagement staat open voor medewerkers uit elke sector of branche.

Heeft u niet het juiste opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Dan dient u een toelatingsassessment te doen. Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Werkvorm

Tijdens de opleiding hanteren we een veelheid aan werkvormen. We streven naar een optimale mix van kennisdeling, individuele opdrachten, groepsopdrachten en verdieping en reflectie. De docenten begeleiden je met de opdrachten.

Samensmelting theorie en praktijk

Vakinhoudelijke elementen en (beroepsgerichte) vaardigheden brengen we voortdurend met elkaar in verband. Zo start de opleiding kwaliteitsmanagement met vakinhoudelijke thema’s als kwaliteitsprincipes en -systemen en veranderstrategieën. Vervolgens laten we zaken als communicatie en persoonlijke effectiviteit samensmelten met de vakinhoudelijke thema’s. De interpersoonlijke onderwerpen bespreek je in een gecontroleerde omgeving.

Plan voor de praktijk

Vakinhoudelijke elementen en (beroepsgerichte) vaardigheden brengen we voortdurend met elkaar in verband. Zo start de opleiding kwaliteitsmanagement met vakinhoudelijke thema’s als kwaliteitsprincipes en -systemen en veranderstrategieën. Vervolgens laten we zaken als communicatie en persoonlijke effectiviteit samensmelten met de vakinhoudelijke thema’s. De interpersoonlijke onderwerpen bespreek je in een gecontroleerde omgeving.

Resultaat

Alles wat je tijdens de opleiding leert kun je de volgende dag in de praktijk toepassen. We helpen je niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, maar er wordt ook gewerkt aan jouw persoonlijk leiderschap en leer je draagvlak te creëren. Na het volgen van de opleiding ben je praktisch onderlegd in duurzame verbetering van organisaties als kwaliteitsmanager en verandermanager. Daarbij stel je beheersing, borging en verbetering van kwaliteit centraal. Jouw kennis over verandermanagement in relatie tot kwaliteitsmanagement is uitgebreid. Je hebt inzicht in de verschuivende rol van kwaliteitsmanager naar verandermanager en je kunt op een planmatige en gestructureerde wijze invulling geven aan deze rol in de dagelijkse praktijk.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

4000

Cursusduur:

6maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Kwaliteits- en verander­management”