Italiaans voor beginners (A2) taalstudie of taalcursus

Plaatsvervanger

Waar volgt u de taalcursus Italiaans voor beginners (A2)?

Deze taalcursus of thuisstudie Italiaans voor beginners (A2) wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze taalcursus Italiaans voor beginners (A2) is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

€99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Italiaans voor beginners (A2) thuisstudie of taalcursus van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00 of 5 x €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau:
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 5 maanden
  • Vooropleiding: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Over de taalcursus Italiaans voor beginners (A2)

Italië is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. En de taal is zeker zo mooi als het land zelf. Of je nu je vakanties doorbrengt in dit prachtige land, of regelmatig zaken doet met Italiaanse partners, het leren van de taal is zeker de moeite waard!

Wat komt er aan bod bij deze thuisstudie Italiaans voor beginners (A2)

Met de cursus Italiaans voor beginners leer je de basis van de Italiaanse taal, en kun je deze toepassen in allerlei situaties in het dagelijks leven.De cursus Italiaans bestaat uit de volgende onderdelen: KennismakingJe leert hoe je mensen in het Italiaans begroet en jezelf voorstelt. Wonen, werken en familieJe leert te vertellen over je leefsituatie, je werk of studie, en je familie. Feest en vrije tijdWanneer je met vakantie of op zakenreis bent, is het handig te weten hoe nationale feestdagen en festivals in het Italiaans genoemd worden. Boodschappen doenBoodschappen doen is vaak één van de meest verwarrende activiteiten als je een taal niet machtig bent. Je leert hoe je naar bepaalde levensmiddelen kunt vragen. ReizenAls je met eigen vervoer of openbaar vervoer reist, is het onmisbaar om in de Italiaanse taal de weg te kunnen vragen. VakantieTijdens de vakantie kom je ongetwijfeld in een hotel, restaurant of café terecht. Je leert hoe je in deze gelegenheden een gesprek voert.

Waarom deze taalcursus Italiaans voor beginners (A2) bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Italiaans voor beginners (A2) volgt u bij Laudius. De Italiaanse taal is niet alleen mooi om te horen, maar ook zeer bruikbaar tijdens je volgende reis naar dit land. Met deze cursus leer je de basis van de Italiaanse taal, en haal je nog meer uit je volgende vakantie of zakenreis!De cursus Italiaans voor beginners is speciaal afgestemd op mensen die geen enkele kennis van de Italiaanse taal hebben: Je leert stap voor stap een nieuwe taalMet ruim 40 jaar ervaring in het geven van taalcursussen is de lesmethode van Laudius bewezen. Dankzij de duidelijke lesmaterialen leer je gemakkelijk een nieuwe taal. Je leert Italiaans volgens de Europese richtlijnen voor vreemde talenDe cursus Italiaans voor beginners voldoet aan de Europese richtlijnen, het zogeheten Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen. Hiermee beheers je de Italiaanse taal op A2 niveau, dat wil zeggen dat je je in dagelijkse situaties in het Italiaans kunt redden. Duidelijke oefeningen in spreek- en luistervaardigheidDankzij de heldere oefeningen spreek je binnen een paar weken al een aardig woordje Italiaans. Ook als je geen enkele ervaring hebt. Je leert je verstaanbaar te maken in allerlei dagelijkse situatiesDe cursus is gericht op situaties die je dagelijks tegen kunt komen. Daardoor leer je op een praktische manier een nieuwe taal en kun jij je straks uit elke situatie redden. Behaal het Laudius-diploma en toon aan dat je de Italiaanse taal beheerst!Als je wilt, kun je na het volgen van de cursus examen doen en het officiële Laudius-diploma halen. Daarmee kun je bijvoorbeeld aan toekomstige werkgevers of zakenpartners aantonen dat je de Italiaanse taal beheerst. Volledige cursus inclusief digitale geluidsbestandenJe kunt direct aan de slag met de audiobestanden in MP3-formaat. Deze vind je in je digitale leeromgeving. Toch liever op CD? Ook dat is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij je inschrijving.

Meer taalcursussen Italiaans als thuisstudie vergelijken?

Wanneer men een taalcursus als thuisstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Sommige volgen een taalcursus alleen om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken.  Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Cursusduur taalcursus
Deze pagina gaat over een taalcursus Italiaans,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 5 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. Dit is uiteraard niet verplicht. U betaalt bij Laudius slechts ? 99,90 examengeld (elders vanaf ? 125,-)

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

5 Maanden

Vooropleiding:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Italiaans voor beginners (A2) taalstudie of taalcursus”