IT en business innovation thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze IT en business innovation te volgen?

IT en business innovation opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie IT en business innovation wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€2.350,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

IT en business innovation_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Opleiding IT en business innovation

Dat er veel verandert is een feit. Een snelle wereld, waarin anders gecommuniceerd en samengewerkt wordt dan 10 jaar geleden. In een toenemende digitale wereld wordt de beschikbaarheid, integriteit en waarborging van de vertrouwelijkheid van data met de dag belangrijker. Nieuwe business kansen door het data gestuurd kunnen werken met big data, toepassingen voor ‘the internet of things’ en andere ‘disruptive technologies’ gaan gepaard met nieuwe bedreigingen die uit deze techniek voortkomen. U wilt vanuit uw rol als manager binnen uw organisatie weten welke mogelijkheden deze nieuwe technologieën bieden en welke risico’s er mee gepaard gaan.

Nieuwe technologieën en innovatie voor uw organisatie

Business, technologie en ICT zijn sterk met elkaar verweven en de verwachting is dat deze verwevenheid de komende jaren, als gevolg van de digitale transformatie, alleen maar groter wordt. ICT en technologie richten zich, vanuit een sterke businessoriëntatie, steeds meer op innovatie, samenwerking en toepassing van de nieuwste technologieën. Dit geeft organisaties ongekende mogelijkheden om nieuwe businessmodellen tot stand te brengen. Tegelijkertijd betekent dit een grotere mate van complexiteit voor u als manager binnen uw organisatie. Aan de hand van verworven marktkennis en inzicht in de ontwikkelingen, moet u in staat zijn om informatie, trends en ontwikkelingen op de juiste manier te ontsluiten en daarmee te voorzien in de behoefte van het management.

Stakeholder management

Heeft u een helder beeld van deze fundamentele veranderingen en de impact ervan op uw organisatie? En hebben andere stakeholders in de omgeving van uw organisatie hetzelfde beeld? En zo ja, kunt u andere stakeholders de juiste vragen stellen op deze onderwerpen? Bent u in staat om mee te bewegen met nieuwe technologische ontwikkelingen? Na het volgen van deze module IT en business innovation wel.

Doelgroep

U denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en u heeft ten minste 3 jaar relevante werkervaring. U wilt weten wat digitale transformatie voor uw organisatie kan betekenen. Uw rol als manager of adviseur vraagt om meer verdieping op technologische ontwikkelingen en de betekenis ervan voor uw organisatie. Hoe levert u een optimale bijdrage aan uw organisatie? Door te investeren in uw eigen ontwikkeling kunt u uw eigen rol verstevigen. Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Werkvorm

Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het team aan docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleidt u in het bereiken van uw eigen doelen. De theorie wordt toegepast op uw eigen business case. U leert het beste uit uzelf te halen en past het direct toe in uw organisatie. De interactie met andere deelnemers werkt inspirerend in het uitwisselen van kennis en ervaringen. Zo levert uw studie direct resultaat op!

Verdiepen en verbreden bij Avans+

IT en business innovation is ook onderdeel van onze postbachelor opleiding Bedrijfskunde. Voor elk vraagstuk wat u heeft bieden wij een passende module. U kunt steeds vanuit een andere invalshoek op uw eigen vraagstuk(ken) voortborduren. Avans⁺ biedt u zo een programma op maat.

Resultaat

U zult na de opleiding IT en business innovation merken dat u beter in staat bent om technologische ontwikkelingen te doorgronden en te bepalen wat deze voor waarde hebben voor uw organisatie. U leert werken met nieuwe technologieën en hiervoor draagvlak te creëren binnen uw organisatie.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding IT en business innovation is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding IT en business innovation heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2350.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “IT en business innovation thuisstudie of opleiding”