Introductieprogramma voor Jeugdverpleegkundigen

Placeholder

Waar is deze Introductieprogramma voor Jeugdverpleegkundigen | Opleiding verpleegkunde | Avans+ te volgen?

Introductieprogramma voor Jeugdverpleegkundigen | Opleiding verpleegkunde | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.395,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Introductieprogramma JGZ voor Jeugdverpleegkundigen

Wanneer je begint als jeugdverpleegkundige binnen de jeugdgezondheidszorg (JGZ), krijg je meestal vanuit jouw eigen organisatie een gedegen inwerkprogramma. Als vervolg daarop, of parallel daaraan, kun je deelnemen aan dit praktijkgerichte introductieprogramma met tussentijdse opdrachten.

Wat is jeugdgezondheidszorg (JGZ)?

Vanaf de geboorte zijn kinderen voortdurend in ontwikkeling. Zowel lichamelijk, geestelijk als op sociaal gebied ontwikkelen zij zich continu. In sommige gevallen brengt deze ontwikkeling problemen met zich mee. Een jeugdverpleegkundige in de jeugdgezondheidszorg dient dit te kunnen signaleren, begeleiden en eventueel doorverwijzen. Deze opleiding verbindt de theorie en de praktijk van de JGZ met elkaar. Daarnaast versterk je jouw theoretische kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke attitude.

Doelgroep

Dit introductieprogramma binnen de jeugdgezondheidszorg (JGZ) is bedoeld voor BIG-registreerde verpleegkundigen. Je beschikt over een hbo-v-diploma. Voor de duur van de opleiding heb je een werk- of stageplek in de jeugdgezondheidszorg voor minimaal 8 uur per week.

Werkvorm

Het Introductieprogramma JGZ voor Jeugdverpleegkundigen is competentiegericht opgezet. Jouw eigen werkervaring en die van de andere deelnemers wordt zo veel mogelijk in het programma geïntegreerd. Onze docenten uit de praktijk ondersteunen je tijdens de introductieopleiding JGZ door persoonlijke coaching, intervisie, en interactieve en innovatieve leermiddelen. Door het maken van opdrachten en reflectieverslagen laat je zien wat je hebt geleerd.

Resultaat

Het Introductieprogramma JGZ voor Jeugdverpleegkundigen geeft jou handvatten in de vorm van kennis, vaardigheden en attitude. Je vult je dagelijkse werkzaamheden binnen de jeugdgezondheidszorg beter en succesvoller in op het gebied van kind en ontwikkeling, kindermishandeling, voedingsvraagstukken en communicatie. Je bent je bewust van jouw rol als jeugdverpleegkundige en je kunt beter reflecteren op je eigen handelen.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1395

Cursusduur:

4maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Introductieprogramma voor Jeugdverpleegkundigen”