Interpretatie van LC-MS (-MS) massaspectra

Placeholder

Waar is deze Opleiding Interpretatie van LC-Ms (-MS) massaspectra | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Interpretatie van LC-Ms (-MS) massaspectra | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.890,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Interpretatie van LC-Ms (-MS) massaspectra

Gecombineerde vloeistofchromatografie en massaspectrometrie (LC-MS) is een onmisbaar hulpmiddel bij kwalitatieve en kwantitatieve analyses van componenten. Met deze cursus verdiep je je in de fragmentatie van even-elektronionen. Je leert systematisch LC-MS-MS massaspectra van ge(de)protoneerde moleculen – verkregen met elektrospray ionisatie (ESI) of atmosferische druk chemische ionisatie (APCI) – te interpreteren.

Doelgroep

Je bent (hoofd)analist of medewerker op bachelorniveau. Je werkt met LC-MS binnen een farmaceutische, biomedische of klinisch chemische omgeving of op een milieulaboratorium of binnen de levensmiddelenindustrie. Je beschikt over een goede basiskennis van organische chemie. Dit is onontbeerlijk en wordt vereist.

Werkvorm

Via interactieve lezingen leer je alles over fragmentatiereacties van even-elektronionen en spectruminterpretatie. De theorie wordt zeer regelmatig geoefend met relevante spectruminterpretatie opdrachten. Je krijgt veel ruimte om vragen te stellen.

Resultaat

Na afloop heb je een beter begrip van de fragmentatie van even-elektron ionen gegenereerd met ESI of APCI. Dat help je bij het oplossen van confirmatie- en identificatieproblemen in LC–MS analyses. Je kunt eenvoudige en licht complexe massaspectra interpreteren.

 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1890

Cursusduur:

3dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Interpretatie van LC-MS (-MS) massaspectra”