Herregistratie schoolleiders

Placeholder

Waar is deze Herregistratie schoolleiders | avansplus te volgen?

Herregistratie schoolleiders | avansplus opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Waarom is het schoolleidersregister po herregistratie zo belangrijk?

Het onderwijs is constant in beweging. Voortdurend krijgen schoolleiders te maken met nieuwe wet- en regelgeving, het tekort aan onderwijspersoneel, hogere eisen, een nieuw team, groei of krimp etc. Om al deze veranderingen het hoofd te kunnen bieden, is het van belang dat je als schoolleider zelf ook continu blijft ontwikkelen. De herregistratie is bedoeld om deze ontwikkeling te borgen, zodat het beroep van de schoolleider de aandacht krijgt die het verdient.

Buiten de herregistratie biedt Avans+ ook de mogelijkheid tot het behalen van de basisregistratie. De registratie in het RADO register (register adjunct directeur) kan gerealiseerd worden door de opleiding basisbekwaam schoolleider. Dit is een opleiding van 8 maanden voor bouwcoördinatoren, teamleiders en leraren met leidinggevende taken in de primair, voortgezet of MBO school.

Om je te registreren in het RDO (register directeur onderwijs), is het mogelijk de opleiding schoolleider vakbekwaam te volgen. Deze opleiding duurt in totaal 8 maanden en is bedoeld voor teamleiders, adjunct-directeuren, (beginnende) directeuren, locatiedirecteuren, afdelingshoofden, conrectoren en rectoren uit het PO, VO of MBO. De opleiding staat gelijk aan masterclass I van de Master leiderschap in onderwijs.

Welke mogelijkheden biedt Avans+ om te registreren in het schoolleidersregister?

Avans+ biedt uniek in Nederland de mogelijkheid om na het afronden van de opleiding vakbekwaam in 1,5 jaar een Master of Arts titel te behalen. De Master leiderschap in onderwijs is bedoeld voor directeuren die mogelijk in de toekomst meer schools directeur of bestuurder willen worden. Voor leidinggevenden van buiten het onderwijs die de ambitie hebben om directeur in een onderwijsorganisatie te worden, biedt Avans+ de opleiding Directeur van buiten aan. Deze opleiding bestaat uit enerzijds de opleiding schoolleider vakbekwaam en anderzijds de module Directeur van buiten.

Neem contact op voor herregistratie als schoolleidersregister

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of wil je iets anders vragen over de herregistratie mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Herregistratie schoolleiders”