Gewichtsconsulent thuisstudie of opleiding

online-vergelijken-Gewichtsconsulent-thuisstudie-opleiding-cursus

Waar is deze opleiding/cursus of thuisstudie Gewichtsconsulent te volgen?

Bent u op zoek naar een thuisstudie of opleiding "Gewichtsconsulent"? Meer informatie over deze opleiding of thuisstudie vindt u onderaan deze pagina.

Deze opleiding wordt u aangeboden door Sonnevelt Opleidingen. Sonnevelt verzorgt al sinds 1995 geaccrediteerde Opleidingen op het gebied van psychologie, gezondheidscoaching en massage. Van alle studenten is 96% zeer tevreden met de kwaliteit en professionaliteit van Sonnevelt Opleidingen.

De opleiding, cursus of thuisstudie Gewichtsconsulent wordt u aangeboden door Sonnevelt Opleidingen voor:

€2.037,00

Ga direct naar Sonnevelt opleidingen

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

De opleiding Gewichtsconsulent van Sonnevelt past helemaal bij jou als jij gemotiveerd bent om mensen te helpen bij het veranderen van hun eet- en leefgedrag. Je vindt het fijn dat je meetbare resultaten boekt: de weegschaal liegt immers niet. Tijdens deze door de BGN geaccrediteerde opleiding leer je de meest recente wetenschappelijke inzichten over gezonde voeding en effectief bewegen te combineren met praktische vaardigheden om het eet- en beweeggedrag van cliënten te beïnvloeden. Jij bent enthousiast om op die manier een bijdrage te leveren aan een vitalere levensstijl van jouw cliënten. Ga hiervoor direct naar de website van Sonnevelt opleidingen. Klik boven of onder op deze pagina op de grote oranje knop!

In het kort de opleiding “Gewichtsconsulent” van Sonnevelt Opleidingen

  • Prijs: eenmalig €2037.00
  • Opleidingsvorm: Klassikaal of thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO/HBO
  • Studieduur: 8 Maanden
thuisstudies, cursussen en opleidingen vergelijken doe je op studiemarathon

 

Meer weten over de werkwijze van Sonnevelt Opleidingen

Sonnevelt verzorgt opleidingen, masterclasses en workshops op het gebied van vitaliteit en gezonde levensstijl. Parel aan de kroon is de opleiding tot vitaliteitscoach. Sonnevelt is de opleider voor mensen voor wie persoonlijke groei hun beroep is of dat willen maken, zoals coaches, therapeuten of adviseurs.

Er is ook de gelegenheid om de keuze van bijvoorbeeld de opleiding “Gewichtsconsulent” rustig te overwegen:

U kunt de studiekeuzetest doen, een gratis proefles downloaden en als u vragen hebt kunt u contact opnemen met een studiecoach.

Op de website van Sonnevelt Opleidingen vindt u ook meer informatie die u nodig hebt om een goede beslissing te kunnen nemen.

Vitaal leven heeft alles te maken met gevoel en het hart. In de opleidingen van Sonnevelt worden iedere dag in iedere opleiding mensen geraakt door de persoonlijke verhalen van docenten en medestudenten. In die open sfeer ontstaat vitaliteit: een gezonde, gelukkige geest in een gezond lichaam.

thuisstudies vergelijken, gezondheidsopleidingen vergelijken doe je op studiemarathon

De toekomst als zelfstandig coach, therapeut of masseur komt nu wel heel dichtbij!

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Sonnevelt Opleidingen

Volledige Prijs:

2037.00

Cursusduur:

8 Maanden

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Gewichtsconsulent thuisstudie of opleiding”