Finance for non-financials

Placeholder

Waar is deze Finance for non-financials | Finance en control | Avans+ te volgen?

Finance for non-financials | Finance en control | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

2.350,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Finance for non-financials

Het is lastig om een goede financieel manager te zijn zonder kennis van cijfers. Om gefundeerde beslissingen te nemen, moet je namelijk grip hebben op de financiële gegevens. Inzicht in en kennis van de vaak complexe financiële materie is dus essentieel. Onze opleiding Finance for non-financials geeft je een brede financieel-economische basis die je direct kunt toepassen in jouw praktijk.

Doelgroep

Je bent een professional die geen financiële functie heeft binnen jouw organisatie, maar toch op bedrijfseconomische en bedrijfadministratief gebied graag beter beslagen ten ijs wilt komen. En je wilt een professional zijn die graag meebeslist over financiële vraagstukken.

Opleiding Financieel Management

Je bent manager of ondernemer en werkt en denkt reeds enkele jaren op minimaal bachelorniveau. Je wilt meer inzicht krijgen in de financiële vraagstukken binnen de organisatie en het verhaal achter de financiële gegevens begrijpen.

Werkvorm

Tijdens deze opleiding financieel management word je begeleid door een ervaren docent die je aan de hand van theorie helpt om de vertaalslag naar de praktijk te maken. Je bestudeert literatuur en bereidt opdrachten voor. In de bijeenkomsten bespreek en bediscussieer je jouw bevindingen met de docent en mededeelnemers. Je rondt de opleiding Finance for non-financials af met een paper waarin je een actuele business op het gebied van financieel management uit jouw eigen organisatie uitwerkt.

Resultaat

Na de opleiding Finance for non-financials ben je bekend met de basiselementen uit het financieel-economische vakgebied. Je kunt beslissingen nemen aan de hand van financiële gegevens en jouw organisatie hierover adviseren.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2350

Cursusduur:

10weken

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Finance for non-financials”