Fase 1 van Master of Pipeline Technologie thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Fase 1 van Master of Pipeline Technologie te volgen?

Fase 1 van Master of Pipeline Technologie opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Fase 1 van Master of Pipeline Technologie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€9.915,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Fase 1 van Master of Pipeline Technologie_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Iets voor u?

+ Leer de totale keten te overzien en de samenhang tussen disciplines.
+ Krijg inzicht in de nieuwste technieken.
+ Leer hoe u deze kennis toepast op strategisch niveau binnen uw organisatie.

Doelgroep

U bent ingenieur en werkt bij een organisatie die betrokken is bij pijpleidingtransport. Dit kan zijn een overheidsinstantie die zich bezighoudt met regelgeving, een pijpleidingbeheerorganisatie verantwoordelijk voor de continuïteit en de veiligheid van pijpleidingtransportsystemen, een ingenieursbureau dat pijpleidingsystemen ontwerpt, een aannemingsbedrijf, een dienstverlenend bedrijf of een toeleverancier van materialen.

U wilt tijdens deze eerste fase van de opleiding Master of Pipeline Technology  kennis en inzicht verkrijgen van de technische aspecten van pijpleidingtransport en de onderlinge samenhang ervan gaan begrijpen, beschouwd vanuit de verschillende organisatietypen.

Toelating tot en plaatsing binnen de opleiding

Voor uw toelaatbaarheid tot de opleiding hanteert de toelatingscommissie als criterium:

Vastgesteld wordt of de kandidaat toelaatbaar is qua motivatie en achtergrond (technische bachelor of hoger, ervaring, werkveld en functieniveau). 
Indien u niet beschikt over een bachelorgraad, maar wel minimaal een hbo-functie bekleedt met ruime werkervaring, dan bent u na een capaciteitentest mogelijk toch toelaatbaar tot de opleiding. Informeert u naar de mogelijkheden.

Voor uw plaatsbaarheid in de opleiding hanteert de toelatingscommissie als criterium:
De maximale groepsgrootte bedraagt 20 personen. Er wordt een maximale heterogeniteit van de groep nagestreefd qua sector (gas, olie/chemie, water, warmte), type organisatie (leidingbeheerder ingenieursbureau, aannemer, e.a.) en ervaring. Daarmee vindt plaatsing dus niet alleen op volgorde van aanmelding plaats. Daarnaast gaan degenen die voornemens zijn de volledige opleiding af te ronden vóór op degenen die slechts afronding van de 1e fase (Technisch Pijpleidingingenieur) beogen.

Werkvorm

Uniek aan de opleiding Master of Pipeline Technology (MPT) is de multidisciplinaire insteek. U ontwikkelt affiniteit met alle disciplines die samen de pijpleidingketen vormen. Dit gebeurt doordat u in kleine groepjes werkt bestaande uit deelnemers met allemaal een andere rol in het totale pijpleidingenproces.

Resultaat

U heeft inzicht in de nieuwste mogelijkheden van de totale keten en kent de samenhang tussen de diverse disciplines. U past de verworven kennis en inzichten toe op strategisch niveau. Als professioneel leider geeft u richting aan de verdere ontwikkeling van uw organisatie en van de branche.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Fase 1 van Master of Pipeline Technologie is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Fase 1 van Master of Pipeline Technologie heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

9915.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

Master

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Fase 1 van Master of Pipeline Technologie thuisstudie of opleiding”