Engels voor beginners A2 taalstudie of taalcursus

Plaatsvervanger

Waar volgt u de taalcursus Engels voor beginners A2?

Deze taalcursus of thuisstudie Engels voor beginners A2 wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze taalcursus Engels voor beginners A2 is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:
4.00 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
(1 klant reviews)

€69,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Engels voor beginners A2 thuisstudie of taalcursus van Laudius

 • Prijs: Eenmalig €69.00 of 5 x €15.90
 • Opleidingsvorm: Thuisstudie
 • Opleidingsniveau:
 • Type opleiding: Cursus
 • Opleidingsduur: 5 maanden
 • Vooropleiding: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Over de taalcursus Engels voor beginners A2

De Engelse taal vind je bijna overal om je heen. Een groot deel van de wereldbevolking spreekt Engels als eerste of tweede taal, televisieseries en popmuziek worden in het Engels gemaakt, en ook op het internet is de voertaal Engels. Kortom, de Engelse taal wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijks leven. Met de cursus Engels voor beginners leer je de basis van de Engelse taal, en hoef je straks niets meer te missen!

Wat komt er aan bod bij deze thuisstudie Engels voor beginners A2

Met de cursus Engels voor beginners leer je de basis van de Engelse taal, en kun je deze toepassen in allerlei situaties in het dagelijks leven.De cursus bestaat uit de volgende onderdelen: KennismakingJe leert hoe je mensen in het Engels begroet en jezelf voorstelt. Wonen, werken en familieJe leert te vertellen over je leefsituatie, je werk of studie, en je familie. Feest en vrije tijdWanneer je met vakantie of op zakenreis bent, is het handig te weten hoe nationale feestdagen en festivals in het Engels genoemd worden. Boodschappen doenBoodschappen doen is vaak één van de meest verwarrende activiteiten als je een taal niet machtig bent. Je leert hoe je naar bepaalde levensmiddelen kunt vragen. ReizenAls je met eigen vervoer of openbaar vervoer reist, is het onmisbaar om in de Engelse taal de weg te kunnen vragen. VakantieTijdens de vakantie kom je ongetwijfeld in een hotel, restaurant of café terecht. Je leert hoe je in deze gelegenheden een gesprek voert.

Waarom deze taalcursus Engels voor beginners A2 bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Engels voor beginners A2 volgt u bij Laudius. Engels is de meest gesproken taal ter wereld. Je kunt er niet alleen in Engelstalige landen mee terecht, maar vrijwel overal! De cursus Engels voor beginners (A2 niveau) is speciaal afgestemd op mensen die geen enkele kennis van de Engelse taal hebben: Je leert stap voor stap een nieuwe taalMet ruim 40 jaar ervaring in het geven van taalcursussen is de lesmethode van Laudius bewezen. Dankzij de duidelijke lesmaterialen leer je gemakkelijk een nieuwe taal. Je leert Engels volgens de Europese richtlijnen voor vreemde talen (A2-niveau)De cursus Engels voor beginners voldoet aan de Europese richtlijnen, het zogeheten Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen. Hiermee beheers je de Engelse taal op A2 niveau, dat wil zeggen dat je je in dagelijkse situaties in het Engels uitstekend kunt redden. Duidelijke oefeningen in spreek- en luistervaardigheidDankzij de heldere oefeningen spreek je binnen een paar weken al een aardig woordje Engels. Ook als je geen enkele ervaring hebt. Je leert je verstaanbaar te maken in allerlei dagelijkse situatiesDe cursus is gericht op situaties die je dagelijks tegen kunt komen. Daardoor leer je op een praktische manier een nieuwe taal en kun jij je straks uit elke situatie redden. Behaal het Laudius-diploma en toon aan dat je de Engelse taal beheerst!Als je wilt, kun je na het volgen van de cursus examen doen en het officiële Laudius-diploma halen. Daarmee kun je bijvoorbeeld aan toekomstige werkgevers aantonen dat je de Engelse taal beheerst. Volledige cursus inclusief digitale geluidsbestandenJe kunt direct aan de slag met de audiobestanden in MP3-formaat. Deze vind je in je digitale leeromgeving. Toch liever op CD? Ook dat is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij je inschrijving.

Meer taalcursussen Engels als thuisstudie vergelijken?

Wanneer men een taalcursus als thuisstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Sommige volgen een taalcursus alleen om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken.  Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Cursusduur taalcursus
Deze pagina gaat over een taalcursus Engels,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 5 maanden.

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

15.90

Cursusduur:

5 Maanden

Vooropleiding:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

1 review voor Engels voor beginners A2 taalstudie of taalcursus

 1. info@lai-media.nl
  4 van de 5

  :

  In het begin was ik een beetje terughoudend om te beginnen aan deze studie. Het was noodzakelijk om mijn Engels te verbeteren voor mijn werk.

  Achteraf blij dat ik het gedaan heb, veel aan gehad.

Een review toevoegen