Data science NLLD

Placeholder

Waar is deze Opleiding Data science | ICT | Avans+ te volgen?

Opleiding Data science | ICT | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.995,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Module Datascience

Je wil graag een volgende stap zetten in jouw loopbaan. Het is van belang dat je als software engineer op de hoogte bent van deze nieuwe technologie en hier, als jouw werksituatie daarom vraagt, actief mee aan de slag kunt.  Ben klaar voor de toekomst!

Doelgroep

Je bent een ambitieuze professional met minstens 3 jaar ervaring in de software ontwikkeling. Je bent bijvoorbeeld programmeur of full stack ontwikkelaar. Jouw rol vraagt om de technologische trends goed te vertalen naar bruikbare toepassingen rekening houdend met het belang van data en een goede beveiliging. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière. Wil je weten of deze module aansluit bij jouw achtergrond en ambitie? Neem dan contact op met de opleidingsmanager voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Werkvorm

Er wordt gewerkt met de VAL-Methodiek. VAL staat voor Virtual Action Learning. Aan de hand van Leerarrangementen ga je actief aan de slag jouw eigen organisatie. Een Leerarrangement heeft altijd een theoretische component die vervolgens in de eigen praktijk moet worden toegepast. Studenten geven elkaar actief feedback via het social Learning Platform. 

Gedurende het traject vindt er virtuele leerinteractie op het platform plaats in de vorm van leervragen, stellingen, interessante websites en artikelen. Na de feedback te hebben verwerkt in versie 2 van het leerarrangement vindt plenair de Editorial Review plaats. In deze actieve sessie worden de leerarrangementen besproken door de expert. In een betekenisvolle dialoog met de studenten wordt verdere diepgang op het onderwerp van het Leerarrangement bereikt.

Resultaat

Na de succesvolle afronding van deze module Datascience ontvang je een getuigschrift. Daarnaast heb je gedegen inzicht gekregen in de mogelijkheden van Datascience en weet je hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. Je kunt dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie  Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1995

Cursusduur:

10weken

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Data science NLLD”