Contract­management

Placeholder

Waar is deze Contractmanagement | Techniek en Bouw | Avans+ te volgen?

Contractmanagement | Techniek en Bouw | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.245,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Contractmanagement

In de bouw draait het voor aannemers allang niet meer alleen om de techniek. Andere activiteiten worden steeds belangrijker, zoals bijvoorbeeld contractmanagement. Het zorgt voor een juiste toedeling van rechten en plichten van partijen. Wijzigingen in het beleid van de overheid en de toepassing van nieuwe contractvormen in de bouw leiden tot gewijzigde verhoudingen tussen de aannemer en de opdrachtgever. Zo eist een overheidsopdrachtgever door beperkingen in de financiële vrijheid voor elke uitgave verantwoording. De aannemer krijgt op zijn beurt steeds meer verantwoording in de realisatie van projecten en draagt meer risico. Allemaal aspecten waarvoor goed contractmanagement noodzakelijk is.

Opleiding contractmanagement

Een organisatie dient contractmanagement breed te dragen. Het vastleggen van feiten, het signaleren van afwijkingen en dergelijke, zijn alledaagse werkzaamheden die een essentieel onderdeel vormen van contractmanagement. Contractueel bewustzijn van een projectorganisatie draagt bij aan succesvol contractmanagement. Dit leidt tot een meer zakelijke verhouding tussen de aannemer en de opdrachtgever, waarbij de overeenkomst met haar voorwaarden van belang is. Tijdens onze opleiding Contractmanagement gaan we uit van deze centrale rol van contractmanagement. U leert hoe u de rechten en plichten van beide partijen bewaakt, toeziet op een juiste interpretatie van de bepalingen en een goede onderbouwing verzorgt van de standpunten.

Doelgroep

De cursus contract management opleiding is interessant voor uitvoerende personen tijdens een project, zoals werkvoorbereiders, projectcoördinatoren, (hoofd)uitvoerders en projectleiders.

Werkvorm

Na een korte theoretische inleiding over privaatrecht, publiekrecht en bouwrecht werkt u voortdurend met eigen business- en praktijkcases. De bijeenkomsten zijn interactief en praktijk- en rendementsgericht. U leert veel van elkaar. U krijgt les van een deskundige met veel ervaring in contractmanagement in de bouwsector. Gedurende de opleiding cursus Contractmanagement ontvangt u van deze deskundige onderbouwde feedback en begeleiding.

Resultaat

Na de opleiding Contractmanagement heeft u inzicht in de basisprincipes van goed contractmanagement. De cursus verhoogt niet alleen het contractbewustzijn, maar geeft ook enkele tools voor toepassing van contractmanagement binnen uw organisatie. U weet hoe u om dient te gaan met juridische aspecten rondom projecten. Dit resulteert uiteindelijk in een hoger rendement door betere onderbouwing en snellere afhandeling van discussies. Zo voorkomt u ook makkelijker arbitrages.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1245

Cursusduur:

4dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Contract­management”