Consulent Natuurlijke Gezondheid thuisstudie of opleiding

online-vergelijken-Consulent Natuurlijke Gezondheid-thuisstudie-opleiding-cursus

Waar is deze opleiding/cursus of thuisstudie Consulent Natuurlijke Gezondheid te volgen?

Bent u op zoek naar een thuisstudie of opleiding "Consulent Natuurlijke Gezondheid"? Meer informatie over deze opleiding of thuisstudie vindt u onderaan deze pagina.

Deze opleiding wordt u aangeboden door Sonnevelt Opleidingen. Sonnevelt verzorgt al sinds 1995 geaccrediteerde Opleidingen op het gebied van psychologie, gezondheidscoaching en massage. Van alle studenten is 96% zeer tevreden met de kwaliteit en professionaliteit van Sonnevelt Opleidingen.

De opleiding, cursus of thuisstudie Consulent Natuurlijke Gezondheid wordt u aangeboden door Sonnevelt Opleidingen voor:

€2.010,00

Ga direct naar Sonnevelt opleidingen

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

De opleiding Consulent Natuurlijke Gezondheid is bedoeld voor iedereen die in balans met zichzelf en de natuur wil leven én het enthousiasme daarvoor graag aan anderen wil overdragen. Je weet dat de antwoorden op moderne vraagstukken over gezondheid vaak te vinden zijn in de natuur. In de opleiding leer je de wijsheid en kennis van natuurlijke geneeswijzen toe te passen op vragen rond gezondheid. Je helpt daarmee je cliënten vooruit in een meer gebalanceerd en vitaler leven. Ga hiervoor direct naar de website van Sonnevelt opleidingen. Klik boven of onder op deze pagina op de grote oranje knop!

In het kort de opleiding “Consulent Natuurlijke Gezondheid” van Sonnevelt Opleidingen

  • Prijs: eenmalig €2010.00
  • Opleidingsvorm: Klassikaal of thuisstudie
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Studieduur: 8 Maanden
thuisstudies, cursussen en opleidingen vergelijken doe je op studiemarathon

 

Meer weten over de werkwijze van Sonnevelt Opleidingen

Sonnevelt verzorgt opleidingen, masterclasses en workshops op het gebied van vitaliteit en gezonde levensstijl. Parel aan de kroon is de opleiding tot vitaliteitscoach. Sonnevelt is de opleider voor mensen voor wie persoonlijke groei hun beroep is of dat willen maken, zoals coaches, therapeuten of adviseurs.

Er is ook de gelegenheid om de keuze van bijvoorbeeld de opleiding “Consulent Natuurlijke Gezondheid” rustig te overwegen:

U kunt de studiekeuzetest doen, een gratis proefles downloaden en als u vragen hebt kunt u contact opnemen met een studiecoach.

Op de website van Sonnevelt Opleidingen vindt u ook meer informatie die u nodig hebt om een goede beslissing te kunnen nemen.

Vitaal leven heeft alles te maken met gevoel en het hart. In de opleidingen van Sonnevelt worden iedere dag in iedere opleiding mensen geraakt door de persoonlijke verhalen van docenten en medestudenten. In die open sfeer ontstaat vitaliteit: een gezonde, gelukkige geest in een gezond lichaam.

thuisstudies vergelijken, gezondheidsopleidingen vergelijken doe je op studiemarathon

De toekomst als zelfstandig coach, therapeut of masseur komt nu wel heel dichtbij!

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Sonnevelt Opleidingen

Volledige Prijs:

2010.00

Cursusduur:

8 Maanden

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Consulent Natuurlijke Gezondheid thuisstudie of opleiding”