Commercieel management thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Commercieel management te volgen?

Commercieel management opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Commercieel management wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€4.305,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Commercieel management_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Commercieel management

Nieuwe opdrachten en klanten liggen niet voor het oprapen. Uw organisatie verwacht dat u een bijdrage levert in het acquireren van nieuwe opdrachten en klanten. Daarnaast dient u de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Het is voor u dus belangrijk om te leren hoe u significant betere prestaties levert op het gebied van klanttevredenheid, creativiteit en omzet. En dat is precies wat u leert tijdens de hbo Commercieel management van Avans+.

Wat is commercieel management?

Tijdens de commercieel management opleiding leert u begrijpen wat er speelt in uw (potentiële) markt en hoe u hier het best op kunt inspelen. Als u zich bewust bent van wat er in de buitenwereld gebeurt, kunt u op de juiste manier omgaan met salesvraagstukken. Vanuit uw persoonlijke kracht adviseert en overtuigt u de klant; dát bepaalt uw acquisitiesucces. Daarnaast weet u draagvlak te creëren en bent u in staat te anticiperen op weerstanden en bezwaren. Al deze essentiële vaardigheden ontwikkelt u tijdens onze opleiding Commercieel management.

Doelgroep

U denkt en werkt op hbo-niveau. Tijdens uw dagelijkse werkzaamheden heeft u veel klantcontact. Voor uw organisatie dient u een bijdrage te leveren in het acquireren van nieuwe opdrachten en klanten. Daarvoor wilt u uw persoonlijke commerciële vaardigheden en uw methodische saleskennis verder ontwikkelen.

Onze hbo opleiding Commercieel management staat open voor commercieel professionals uit elke sector of branche.

Heeft u niet het juiste opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Dan dient u een toelatingsassessment te doen. Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Werkvorm

Tijdens onze hbo Commercieel management ligt de focus eerst op het realiseren van een accountplan. U start met inhoudelijke modules die u voorbereiden op het schrijven van dit plan. U bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. Aan de hand van de verkregen inzichten gaat u aan de slag binnen uw eigen praktijk.

Vaardigheden voor commercieel management

Vervolgens besteedt de commercieel management opleiding aandacht aan uw persoonlijke commerciële vaardigheden. U reflecteert op uw handelen en werkt aan het verbeteren van uw persoonlijke effectiviteit. Dit doet u met opdrachten, rollenspellen en reflecties. Zo leert u deze vaardigheden toepassen in het gesprek met uw (potentiële) klant.

Resultaat

Na het volgen van onze hbo Commercieel management beschikt u over voldoende kennis en vaardigheden om commerciële kansen te signaleren, draagvlak te creëren en zo de weg vrij te maken voor nieuwe opdrachten en klanten. U kunt methodisch marktkansen identificeren en deze vertalen in concrete accountplannen.

Succesvol commercieel management

Persoonlijke blokkades en belemmeringen die uw commercieel succes in de weg staan, heeft u na deze commercieel management opleiding overwonnen. U kunt effectief anticiperen op de communicatie- en gedragsstijlen van uw gesprekspartners. Het resultaat is een beter samenspel tussen u en de salesprofessional. Resultaat: hogere omzet en grotere klanttevredenheid.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Commercieel management is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Commercieel management heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

4305.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Commercieel management thuisstudie of opleiding”