Chromatografie

Placeholder

Waar is deze Opleiding gaschromatografie | Chromatografie | Avans+ te volgen?

Opleiding gaschromatografie | Chromatografie | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Werk je met de gaschromatograaf? Doe de opleiding Gaschromatografie

Naast HPLC, hebben wij ook diverse cursussen gaschromatografie in ons aanbod. Heb je nog niet zo veel ervaring op dit gebied, dan kun je de opleiding Inleiding in de GC (niveau 1) volgen om een beter begrip te krijgen van scheiding en kolommen voor HPLC, kwantitatieve analyses en de bijbehorende apparatuur en mobiele fasen. Voor de meer ervaren laboratoriummedewerkers en -analisten is er onder meer de Troubleshooting GC.

Size Exclusion Chromatography

Bij Avans+ kun je een erkende postbacheloropleiding Size Exclusion Chromatography (SEC) volgen. Op basis van de algemene chromatografische principes en SEC-theorie leert u de condities selecteren om tot een juiste scheiding te komen. Je leert een betrouwbare MWD te berekenen en ontdek hoe je additionele informatie over polymeersamenstelling (chemische inhomogeniteiten, vertakkingen) kunt verkrijgen. Tot slot krijg je een goed inzicht in de alternatieve technieken voor SEC.

Onze laboratorium opleidingen: actueel, praktijkgericht en efficiënt

Alle trainingen Chromatografie duren 3 dagen en worden gegeven volgens de nieuwste richtlijnen en methodes. Je krijgt les van docenten met veel praktijkervaring in dit specialistische vakgebied. De lessen vinden voornamelijk plaats in het eigen laboratorium van Avans+. Bij het uitvoeren van de praktijkopdrachten werk je met leveranciersonafhankelijke apparatuur. Na het afronden van de cursus kun je het geleerde direct in de praktijk brengen.

Meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie of kunnen wij je helpen met het beantwoorden van vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Chromatografie”