Chemisch rekenen voor analisten thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Chemisch rekenen voor analisten te volgen?

Chemisch rekenen voor analisten opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Chemisch rekenen voor analisten wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€895,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Chemisch rekenen voor analisten_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Chemisch rekenen voor analisten

Het bereiden van oplossingen en verwerken van meetresultaten behoort tot de primaire taken van analisten in contract- en QC laboratoria. Daarvoor is het maken van chemische berekeningen essentieel. De ervaring leert dat wanneer u deze handelingen niet regelmatig uitvoert, de kennis wegzakt. De kans op fouten neem dan toe. Op basis van foutieve berekeningen kunnen verkeerde resultaten worden doorgegeven aan klanten en verkeerde beslissingen worden genomen. Ook de kans op claims neemt daarmee toe. Dit is een belangrijk bedrijfsrisico. Deze opleiding biedt werkgevers de mogelijkheid dit risico te minimaliseren door de vaardigheden van hun medewerkers op dit gebied  aan te scherpen en op te frissen.

Doelgroep

U bent medewerker van een laboratorium waar chemische analyses en verifiëren van testresultaten een belangrijke rol spelen en waarbij het kunnen maken of checken van chemische berekeningen vereist is. U heeft minimaal mlo-3 niveau. U werkt bijvoorbeeld op een contractlaboratorium of QC laboratorium.

Werkvorm

De opleiding duurt 12 weken inclusief de eindtoets.  U begint met een startbijeenkomst, waar de opzet wordt besproken en u bekend raakt met de online leeromgeving TestVision.

Het online gedeelte van deze cursus bestaat vervolgens uit vier modules van circa 15 vraagstukken met instructie, die u in uw eigen tijd kunt maken. Tijdens deze zelfstudiefase kunt u een beroep doen op de docent, wanneer u hulp nodig heeft.

Op driekwart van de opleiding vindt een bijeenkomst plaats met de docent. Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen besproken, kunnen vragen worden gesteld en specifieke opgaven worden uitgewerkt. De cursus sluit af met een online toets.

Resultaat

Na afloop van deze cursus kunt u zelfstandig en snel de chemische berekeningen uitvoeren die nodig zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Chemisch rekenen voor analisten is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Chemisch rekenen voor analisten heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

895.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Chemisch rekenen voor analisten thuisstudie of opleiding”