Chemie

Placeholder

Waar is deze Chemie opleidingen & cursussen | Avans+ te volgen?

Chemie opleidingen & cursussen | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

HBO chemie deeltijd: postbachelor chemisch analist

Als enige opleider in Nederland biedt Avans+ een postbacheloropleiding Chemisch analist op maat. Je hebt de behoefte je verder te ontwikkelen, maar je wilt geen reguliere opleiding volgen van een aantal jaar? Daar bieden we door deze opleiding een oplossing voor. Bij ons kun je op maat jouw eigen opleiding samenstellen; zowel inhoudelijk als qua studieduur. Je kunt werken aan jouw professionele ontwikkeling, maar bij Avans+ hechten we ook veel waarde aan het persoonlijk leiderschap. Dit houdt in dat we je kunnen helpen bij het ontwikkelen van jouw generieke vaardigheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld communiceren met opdrachtgevers en op de werkvloer. Wil je meer informatie over dit maatwerktraject? Neem contact op met een van onze opleidingsmanagers.

Verkrijg basiskennis chemie door interactie met ervaren docenten

Onze opleidingen en cursussen chemie worden gekenmerkt door praktijkgerichtheid. De docenten waarvan je les krijgt, zijn ervaringsdeskundigen uit het werkveld. Je hebt tijdens de bijeenkomsten veel interactie en kunt ook al jouw vragen direct stellen. De meeste chemie opleidingen vinden plaats in ons eigen laboratorium, waar je werkt aan praktijkcases, met leveranciersonafhankelijke apparatuur.

Nog vragen over de chemie opleidingen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over de opleidingen chemie? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij denken graag met jou mee!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Chemie”