Capillaire GC in de praktijk (niveau 2)

Placeholder

Waar is deze Opleiding Capillaire GC in de praktijk (niveau 2) | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Capillaire GC in de praktijk (niveau 2) | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.825,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Capillaire GC in de praktijk (niveau 2)

Tijdens de cursus Capillaire GC in de praktijk (niveau 2) leer je de meest uiteenlopende facetten van capillaire GC. Je maakt kennis met selectieve injectietechnieken voor sporenanalyses, selectieve detectoren, alle soorten kolommen voor capillaire GC en meerdimensionale GC. Je leert dit niet alleen vanuit de theorie, maar je krijgt ook praktische opdrachten met verschillende merken GC’s.

Doelgroep

Je werkt al geruime tijd met capillaire GC en bent bekend met de basisprincipes. Je wilt meer weten over kolomkeuze en het verbeteren van bestaande GC-methoden. Je hebt ook belangstelling voor het opzetten van nieuwe GC-methoden.

Werkvorm

Theorie en praktijk wisselen elkaar op een prettige manier af. In het laboratorium staan de modernste instrumenten waarmee je in kleine groepjes, onder directe en deskundige begeleiding, de experimenten uitvoert. De discussies geven je meer inzicht in de mogelijkheden voor je eigen toepassingen.

Resultaat

Na de cursus Capillaire GC in de praktijk (niveau 2) kun je zelfstandig een gaschromatografische methode beoordelen en verbeteren. Aan de hand van initiële chromatogrammen kun je een methode verder optimaliseren. Je krijgt een goed overzicht van alle mogelijkheden van kolommen, injectietechnieken en detectoren voor capillaire GC.

 

 

 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1825

Cursusduur:

3dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Capillaire GC in de praktijk (niveau 2)”