Bouw­management

Placeholder

Waar is deze Bouwmanagement Opleidingen | Techniek & Bouw | Avans+ te volgen?

Bouwmanagement Opleidingen | Techniek & Bouw | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Opleiding Bouwmanagement: vanuit ervaring en praktijkgericht

Bij de ontwikkeling van de postbachelor opleiding Bouwmanagement is nauw samengewerkt met autoriteiten in het vakgebied bouw, zoals The International Project Management Association (IPMA) en TU Delft. Bovendien werkt Avans+ samen met Buro OP+, een opleidingsinstituut dat zich heeft gespecialiseerd in opleidingen bouwmanagement in de uitvoerende bouw. De docenten van de opleiding bouwmanagement zijn ervaringsdeskundigen en beschikken over een groot didactisch vermogen. In onze bouwmanagement opleiding staat de praktijk altijd centraal. Er wordt gewerkt met praktijkcases, waardoor je het geleerde ook direct in de praktijk kunt toepassen.

Naast jouw professionele ontwikkeling hechten we tijdens de opleiding bouwmanagement ook veel waarde aan de ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap. Wij geloven dat jouw professionele prestaties net zo goed ontwikkeld dienen te zijn als bijvoorbeeld jouw (communicatieve) vaardigheden. Op die manier kun je richting geven aan het gedrag van anderen en ben je zelfverzekerd in communicatie met jouw opdrachtgever. Hiervoor is onze opleiding projectmanagement bouw perfect om dit op professioneel niveau te ontwikkelen.

Interactief werken tijdens de cursus bouwmanagement

Bij Avans+ werken we interactief tijdens de bouwmanagement cursus. In onze opleiding projectmanagement bouw staat de wisselwerking tussen aangeboden kennis en toepassing centraal. Je gaat onder leiding van onze ervaren experts tijdens de bijeenkomsten aan de slag met vraagstukken en/of problematiek uit jouw eigen praktijk. In deze projectmanagement bouw opleiding wisselen we theorie en praktijk continu af. De praktijkcases, waaraan je individueel of in kleine teams werkt, zijn gerelateerd aan jouw eigen werkomgeving. Door deze sterke koppeling kun je hetgeen je vandaag leert, morgen direct toepassen. Met het volgen van deze opleiding bereik je het niveau voor hbo bouwmanagement.

Meer informatie over de opleiding bouw?

Heb je nog vragen over de cursus bouwmanagement of bent jouw benieuwd welke opleiding bouwmanagement het beste past bij jouw ambitie? Neem dan contact op met onze opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek over de bouwmanagement cursus.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bouw­management”