BIM

Placeholder

Waar is deze BIM opleiding | Building Information Modeling | Avans+ te volgen?

BIM opleiding | Building Information Modeling | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Waarom een BIM opleiding?

Omdat de invloed van installatietechniek het bouwkundig ontwerp complex maakt, is het des te belangrijker om dit zichtbaar te maken in de ontwerpfase. Dat stelt hoge eisen aan de ontwerpers, de engineers, installatietechnici en/of de modelleurs. Niet alleen vanuit technische kennis, maar vooral vanuit de Building Information Modeling werkwijze. Kennis en kunde door middel van een van een van onze BIM opleidingen is hierbij dan ook noodzakelijk: een goed moment voor een opleiding BIM dus waaronder de BIM modelleur opleiding.

Welke opleiding BIM past bij jou?

Bij Avans+ kun je kiezen uit de Introductie cursus BIM. Deze training BIM is voor iedereen die direct of indirect te maken krijgt met BIM (Building Information Modelling), zoals gebouweigenaren of adviseurs. De opleiding BIM engineer is geschikt voor de bedenkers van een BIM ontwerp, zoals architecten en bouwkundigen. Met een postbachelordiploma van deze BIM opleiding ben je aantoonbaar gekwalificeerd.

Ervaring opdoen in een ontwerpteam met BIM opleidingen

Onze BIM opleiding is ontwikkeld voor en door de praktijk. Dit zijn met name deskundigen op het gebied van bouw, installatietechniek, FM, IT en soft skills. De lessen worden verzorgd door docenten met ruime ervaring in het werkveld als BIM specialist. Multidisciplinair denken en doen, lopen als een rode draad door de gehele opleiding BIM. Daarom streeft Avans+ ernaar om de groepssamenstelling van de BIM cursus een weerspiegeling te laten zijn van een realistisch BIM ontwerpteam.

Meer weten over onze BIM opleiding tot professioneel BIM modelleur?

Heb je nog vragen over een van onze BIM cursussen of zou je graag meer te weten komen over onze BIM opleiding om je te specialiseren als BIM modelleur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de BIM training waar je echt wat aan heeft in jouw praktijk!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “BIM”