Bedrijfsovername

Placeholder

Waar is deze Opleiding bedrijfsopvolging | Personal Corporate Finance | Avans+ te volgen?

Opleiding bedrijfsopvolging | Personal Corporate Finance | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Inhoud van bedrijfsopvolging opleidingen

Kopstudies op de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch zijn de leergangen Business Valuation & Corporate Recovery. In de Business Valuation kopstudie wordt nadruk gelegd op het waarderen van ondernemingen. In deze praktische kopstudie leer je omgaan met de verschillende waarderingsmethodieken en deze toe te passen in de dagelijkse (waarderings)praktijk. In de kopstudie Corporate Recovery leer je in 2 dagen hoe je jouw ondernemer kunt begeleiden in zwaar weer. Wat zijn de early warnings en hoe kun je je ondernemer het beste van dienst zijn? Door middel van deze opleiding bedrijfsovername leer je dus alle ins en outs die je nodig hebt!

Aangemeld bij beroepsfederaties rondom cursus bedrijfsopvolging

Voor de leergangen Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch en de kopstudie Business Valuation organiseren we jaarlijks Permanente Educatie (PE) bijeenkomsten om de laatste inzichten op te doen rondom de cursus bedrijfsopvolging. Al onze programma’s zijn aangemeld bij de diverse beroepsfederaties en alle betreffende PE-punten worden aan ons programma toegekend. Door middel van de verschillende bijeenkomsten rondom de cursus bedrijfsopvolging krijg je alle recente informatie over bedrijfsovername. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op het thema bedrijfsovername of heb je voldoende inspiratie om te beslissen of een aanvullende cursus bedrijfsovername datgene is dat je nodig hebt in jouw professionele ontwikkeling.

Vragen of advies over onze bedrijfsopvolging opleidingen?

Heb je vragen over een opleiding bedrijfsovername? Of wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij jouw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bedrijfsovername”