Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis) thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis) te volgen?

Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis) opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis) wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€1.595,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis)_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis)

Organisaties hebben te maken met (hoge) schadelast door verzuim. Bij de aanpak hiervan laten zij zich bijstaan door professionals die de problematiek vanuit hun eigen specialisme benaderen. Veelal ontbreekt het vermogen om verzuim organisatie breed te zien en komt men niet tot een structurele oplossing waardoor kostbare energie en geld verloren gaat. Het doorgronden, voorkomen en oplossen van duurzame inzetbaarheidsvraagstukken op organisatieniveau vraagt om kennis van hoe het in de cockpit van een bedrijf werkt. Daarmee realiseer je een overkoepelende aanpak, gebaseerd op bedrijfskundige expertise.

Een bedrijfskundige visie met als doel een positieve invloed op de continuïteit, duurzame inzetbaarheid en profitability heeft een grote waarde voor elke organisatie. Bedrijfskundige inzichten zijn een belangrijke voorwaarde om gedrag van mensen in organisaties effectief te managen. Het verwerven van bedrijfskundig inzicht staat daarom centraal in deze opleiding. Vanuit dat inzicht kunnen analyses worden gedaan en oplossingen worden aangedragen. Uiteindelijk doel van deze opleiding is te komen tot een verbeterde, meer duurzame bedrijfsvoering, minder (verzuim-)kosten, meer stakeholderstevredenheid en medewerkersbetrokkenheid en daardoor een betere (arbeids-)marktpositie voor de betrokken organisatie. Wij hoeven u niet uit te leggen dat deze dienstverlening voor elke verzuimadviseur een welkome aanvulling is op het eigen specialisme. Daarnaast garandeert het een unieke (advies) positie voor u richting uw klant.

Doelgroep

Professionals op het gebied van Verzuim en Inkomen.

Werkvorm

De leerstof die u thuis bestudeert, bespreken we tijdens de bijeenkomsten. We leggen verbanden tussen diverse kennisgebieden en er is volop aandacht voor vragen vanuit de praktijk. Bovendien maken we veel tijd vrij voor discussies met docenten en mededeelnemers.

Resultaat

Door het volgen van deze opleiding, verwerft de deelnemer een betekenisvolle en onderscheidende positie ten opzichte van zijn/haar cliënt (intern of extern) en zijn/haar concurrent. In plaats van enkelvoudig, traditioneel verzuim te managen, creëert de professional op effectieve wijze vertrouwen bij de cliënt/het management.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis) is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis) heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1595.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Bedrijfskundige leergang voor Verzuim- en inkomensspecialisten (basis) thuisstudie of opleiding”