Bedrijfskundig HRM en HR Analytics

Placeholder

Waar is deze Bedrijfskundig HRM en HR Analytics | Avans+ te volgen?

Bedrijfskundig HRM en HR Analytics | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Strategisch hr beleid toepassen in de praktijk

Binnen onze strategisch HRM-opleidingen staat de praktijk centraal. Alles wat je leert, moet direct in jouw werksituatie toepasbaar zijn en leiden tot een strategisch HR-beleid waarbij een goede HRM-strategie het eindresultaat is. Om dit streven te realiseren, wordt er tijdens een opleiding voortdurend een relatie gelegd met jouw organisatie. Daarnaast krijg je begeleiding van docenten die ruime ervaring hebben in de HR-wereld. Zij kennen dus de struikelblokken en kansen binnen jouw vakgebied. Hierdoor kun je het strategisch HR beleid effectief toepassen in jouw organisatie.

Werkveldadviesraad HRM

Voor onze hr opleidingen is de werkveldadviesraad HRM opgericht. Deze adviesraad heeft als doel actuele ontwikkelingen in het strategisch hrm vakgebied in een vroeg stadium te signaleren en te implementeren in onze opleidingstrajecten. De adviesraad adviseert Avans+ hoe onze hr opleidingen nog beter kunnen aansluiten bij de actuele ontwikkelingen.

Oud-deelnemers vertellen

‘Prettige interactie tijdens lessen’, ‘goede mix tussen theorie en praktijk’ en ‘praktisch toepasbaar’ zijn enkele uitspraken waarmee oud-deelnemers onze HR-opleidingen omschrijven. Tevens hechten ze veel waarde aan het feit dat ze op hun werk direct profijt hebben van de opgedane kennis en dit kunnen verwerken in een complete HRM-strategie. De strategisch HRM-opleiding levert hen inzichten die direct toepasbaar zijn op hun strategisch HR-beleid. Meer weten? Oud-deelnemers delen hun visie op de referentiepagina.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Twijfel je over welke HRM-opleiding het beste bij jouw werksituatie past? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bedrijfskundig HRM en HR Analytics”