Bedrijfskundig en financieel HRM thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Bedrijfskundig en financieel HRM te volgen?

Bedrijfskundig en financieel HRM opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Bedrijfskundig en financieel HRM wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€2.620,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Bedrijfskundig en financieel HRM_opleiding-thuisstudies-vergelijken

BEDRIJFSKUNDIG EN FINANCIEEL HRM

Een organisatie kan het HR-beleid niet los zien van de bedrijfskundige en financiële ontwikkelingen. De directie en het lijnmanagement willen dat u beleid en adviezen weet te plaatsen binnen de organisatiedoelstellingen. Daarnaast dient u zicht te hebben op wat HR- interventies opleveren voor de organisatie. Door deze opleiding leert u HR-adviezen financieel te onderbouwen en het HR-beleid te bekijken vanuit bedrijfskundig perspectief.

DOELGROEP

U beschikt over een bacheloropleiding op het gebied van HRM. Daarnaast bent u al enkele jaren werkzaam als HR-adviseur of HR-functionaris. U ambieert een meer integrale, bedrijfskundige en financiële benadering van HR.

WERKVORM

Tijdens de opleiding bestudeert u literatuur en werkt u aan praktijkopdrachten. In de bijeenkomsten staat het uitwisselen van kennis en ervaring met uw mededeelnemers centraal. Ook stimuleren we u om te leren van deskundigen uit uw eigen (bedrijfs)omgeving. Uw eindopdracht bestaat uit het uitwerken van een HR-voorstel waarin u aan de hand van een financiële onderbouwing het rendement en de bijdrage aan de organisatiedoelstellingen inzichtelijk maakt.

RESULTAAT

Na het volgen van deze opleiding kunt u met bedrijfskundige instrumenten HR-advies en HR- activiteiten integraal onderbouwen en kwantificeren. Hierdoor toont u nog duidelijker uw toegevoegde waarde. U spreekt de taal van het management en voor de financiële afdeling bent u een volwaardig gesprekspartner.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Bedrijfskundig en financieel HRM is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Bedrijfskundig en financieel HRM heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2620.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Bedrijfskundig en financieel HRM thuisstudie of opleiding”