Bedrijfskunde

Placeholder

Waar is deze (Post) Bachelors en Master Bedrijfskunde | Avans+ te volgen?

(Post) Bachelors en Master Bedrijfskunde | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Waarom bedrijfskunde studeren?

Bedrijven ontwikkelen zich steeds sneller. Daarom is het wenselijk om ook snel te kunnen anticiperen op bedrijfskundige vraagstukken binnen jouw organisatie. Als bedrijfskundige professional zorg je ervoor dat de organisatiedoelstellingen worden bereikt en wil je jouw product en/of dienst zo goed mogelijk laten aansluiten op de vraag vanuit de markt. Des te meer reden om te kiezen voor een bedrijfskundige opleiding voor meer verdieping binnen jouw functie. 

Volg een studie Bedrijfskunde bij Avans+

De studie bedrijfskunde doe je natuurlijk niet alleen. Bij Avans+ leer je van docenten die werken in de praktijk en vooral van je mede-deelnemers. Zij hebben weliswaar vaak werkervaring in een andere branche, maar staan voor dezelfde uitdagingen als jij. Door in de lessen samen praktijkvoorbeelden te bespreken, kom je tot verfrissende en waardevolle inzichten. We reiken je bovendien methodieken aan waar je direct jouw voordeel mee kunt doen in je eigen werk. Dankzij onze aanpak pas je het geleerde vanaf dag één direct toe.

Diverse (post)bachelors en masters bedrijfskunde 

Welke hbo opleidingen bedrijfskunde heb je allemaal? Avans+ biedt een 1 jarige hbo opleiding bedrijfskunde aan maar ook van 1,5 jaar. Ga jij voor een postbachelor Bedrijfskunde of ga jij je verdiepen in het vak met de Bachelor Bedrijfskunde. Beide opleidingen stellen jouw praktijk centraal waarbij je werkt aan eigen casussen en de theorie direct toepast op je werkzaamheden. Ambieer je meer een managementfunctie? Dan heb je de keuze tussen Bedrijfskundig management en Bedrijfskundig management in de zorg. Deze opleidingen bestaan uit een aantal vaste modules en meerdere keuzemodules, zodat je richtingen kunt kiezen die voor jou relevant zijn. Een stapje verder is de MBA; the Master of Business Administration en deze master duurt 2 jaar. Met het diploma wat je hierbij haalt, mag je de titel MBA voeren. Onze masteropleiding is flexibel te volgen en heeft 4 startmomenten per jaar, zodat jij een route kunt kiezen die bij jou en jouw situatie past. Wil je specifiek verder ontwikkelen op 1 vlak, dan hebben wij ook meerdere masterclasses die je los kunt volgen. 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bedrijfskunde”