Basisvaardigheden voor laboranten

Placeholder

Waar is deze Opleiding Basisvaardigheden voor laboranten | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Basisvaardigheden voor laboranten | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

2.525,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Basisvaardigheden voor laboranten

Heb je geen laboratoriumopleiding, dan kun je moeite hebben met de basisvaardigheden in het laboratorium. Hiervoor heeft Avans+ in samenwerking met het Radius College een opleiding opgezet. Met deze opleiding kun je jouw basiskennis voor het werken in een laboratorium ontwikkelen.

Doelgroep

De opleiding Basisvaardigheden voor laboranten is bedoeld voor mensen die geen laboratoriumopleiding hebben genoten, maar toch in een laboratorium werken. Je hebt behoefte aan basiskennis voor het werken in een laboratorium.

Werkvorm

Je krijgt de leerstof eenvoudig en duidelijk uitgelegd. Ook leer je hoe je de theorie in de praktijk kunt toepassen. De contactmomenten zullen voornamelijk bestaan uit praktijkoefeningen. De relevante theorie dient men voorafgaand aan de les voor te bereiden en zal kort aan het begin van de les worden besproken.

Resultaat

De opleiding Basisvaardigheden voor laboranten bestaat uit 9 bijeenkomsten van 4 uur. Daarnaast dien je rekening te houden met circa 6-7 uur zelfstudie per week.

 

 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2525

Cursusduur:

3maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basisvaardigheden voor laboranten”