Basiscursus assetmanagement

Placeholder

Waar is deze Basiscursus assetmanagement | Techniek en Bouw | Avans+ te volgen?

Basiscursus assetmanagement | Techniek en Bouw | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.750,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Basiscursus Assetmanagement

Organisaties staan voor een nieuwe uitdaging. Met een minimaal risico realiseren wat technisch noodzakelijk en financieel haalbaar is, met als doel optimaal presteren. Tijdens deze asset management cursus maak je kennis met de belangrijkste begrippen binnen assetmanagement. Aan de hand van de richtlijn ISO55000/PAS55 behandelen we de cyclus Plan-Do-Check-Act cyclus van assetmanagement. Zo geeft onze cursus asset management zich een goed beeld van assetmanagement in de praktijk.

Doelgroep

Jouw werkzaamheden richten zich op het beheer en onderhoud van fysieke objecten. Wellicht heeft jouw organisatie plannen voor de invoering van assetmanagement? In elk geval heb je vragen over wat assetmanagement inhoudt en wat het voor je kan betekenen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast wil je voldoende weten van assetmanagement om een gesprekspartner te zijn voor jouw manager, collega’s, klanten en andere belanghebbenden in jouw werkomgeving. Onze cursus asset management geef je een uitgebreide introductie in assetmanagement.

Werkvorm

Tijdens deze asset management cursus behandelen vakdocenten van Avans+ op interactieve wijze verschillende thema’s binnen dit vakgebied. Gedurende de bijeenkomsten krijg je gerelateerde opdrachten die je projecteert op jouw eigen organisatie en presenteert aan de groep. Ook voer je in groepsverband korte praktijkopdrachten uit en speel je een realistische assetmanagement Game.

Resultaat

Na actieve deelname aan de cursus assetmanagement heb je een algemeen overzicht van wat assetmanagement inhoudt. De essentie van de ISO55000/PAS55-systematiek, de rollen en het proces zijn duidelijk. Daarnaast kun je de levenscyclus voor een ‘object’ of ‘traject’ schetsen en kun je goed uit de voeten met begrippen als ‘cost effectiveness’ en ‘Total Costs of Ownership’. De samenhang tussen de begrippen risicobenadering en risicomanagement is bekend en je kunt een eenvoudige risicomatrix zelf samenstellen.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1750

Cursusduur:

4dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basiscursus assetmanagement”