Bachelor Verpleegkunde (hbo-v)

Placeholder

Waar is deze Bachelor Verpleegkunde (hbo-v) | Avans+ te volgen?

Bachelor Verpleegkunde (hbo-v) | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Intercollegiaal werken in deze hbo-v opleiding

Een belangrijk kenmerk van deze studie is dat de groepen uit professionals uit verschillende werkvelden bestaan. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de praktijk waarin ketenzorg steeds belangrijker wordt.

Opleiding Bachelor verpleegkunde (hbo-v)

Deze hbo-v bachelor opleiding richt zich op BIG-geregistreerde verpleegkundigen die hun functie verder willen verdiepen en verbreden, of op verpleegkundigen met andere, relevante werkervaring binnen het verpleegkundig domein.

Verkort traject Bachelor of nursing voor gespecialiseerde verpleegkundigen

Voor mbo-verpleegkundigen met een specialisatie is er een variant van 1,5 jaar mogelijk. Herken jij je hierin? Je bent een BIG-geregistreerde professional met een afgeronde verpleegkundige opleiding op mbo-niveau. Daarnaast heb je een afgeronde CZO erkende vervolgopleiding. Je bent afgelopen 5 jaar werkzaam (geweest) binnen een gespecialiseerde functie.

Dan is het verkorte traject van de bachelor of nursing iets voor jou. Tijdens deze opleiding ontwikkel jij jezelf tot een breed inzetbare professional die vanuit hoog kwalitatief oogpunt en actuele kennis de rol en positie in de zorg voor een brede groep zorgvragers kan innemen. Na afronding van deze bachelor kun je jezelf binnen je functie/specialisme verder professionaliseren.

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de opleiding Bachelor of nursing. In een vrijblijvend adviesgesprek beantwoorden wij graag jouw vragen.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bachelor Verpleegkunde (hbo-v)”