Bachelor Software engineer

Placeholder

Waar is deze Bachelor Software engineer ICT | Avans+ te volgen?

Bachelor Software engineer ICT | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

14.995,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Bachelor Software Engineer (2 jaar)

Je hebt al meer dan 7 jaar een functie in de softwareontwikkeling op bachelorniveau, maar mist nog het bijbehorende diploma. Dat is voor jou dé erkenning van je capaciteiten en werkervaring. Je wil graag een volgende stap zetten in jouw loopbaan. Daarbij is een erkend bachelordiploma een belangrijk bewijs van jouw werk- en denkniveau. Je leert in deze bachelor hoe je actief bij kunt blijven met de laatste technologische trends en deze te vertalen naar praktisch bruikbare toepassingen voor jouw eigen organisatie. Deze blik op innovatie komt in elke module terug en onderscheidt de Bachelor Software Engineer van Avans+ van alle andere Bachelors.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze professional met meer dan 7 jaar ervaring in de software ontwikkeling. Je bent bijvoorbeeld programmeur of full stack ontwikkelaar. Jouw rol vraagt om de technologische trends goed te vertalen naar bruikbare toepassingen rekening houdend met het belang van data en een goede beveiliging. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière. Je werkt en denkt op hbo-niveau en je wil graag het bijbehorende diploma halen. Wil je weten of deze opleiding aansluit bij jouw achtergrond en ambitie? Neem dan contact op met de opleidingsmanager voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Werkvorm

Je wilt met brede software engineering kennis en een bachelordiploma jouw positie in jouw organisatie en op de arbeidsmarkt versterken.

Intakegesprek

Jouw persoonlijke ontwikkeltraject begint met een vrijblijvend intakegesprek met de opleidingsmanager. Hierin bekijk je samen of jouw werkervaring en eerdere opleidingen een vrijstelling mogelijk maken voor de eerste 2 leerjaren. We stellen daarbij samen vast in hoeverre je het benodigde startniveau (associate degree-niveau) heeft om in te stromen in dit 2-jarige bachelorprogramma.

Op weg naar jouw bachelordiploma

Is de uitkomst van het intakegesprek positief? Dan start je de Bachelor Software Engineer (2 jaar) met ons Intake-programma. Op basis van gerichte assessmentopdrachten die je door vertaalt naar jouw eigen werkzaamheden vul je jouw individueel portfolio. Daarmee toon je aan dat je over het gevraagde niveau beschikt. Dit doe je aan de hand van verschillende opdrachten.

De opleidingsmanager en jouw docent begeleiden je bij het vormgeven van jouw individuele portfolio.

Virtual Action Learning

Er wordt gewerkt met de VAL-Methodiek. VAL staat voor Virtual Action Learning. Aan de hand van Leerarrangementen ga je actief aan de slag jouw eigen organisatie. Een Leerarrangement heeft altijd een theoretische component die vervolgens in de eigen praktijk moet worden toegepast. Studenten geven elkaar actief feedback via het social Learning Platform. 

Gedurende het traject vindt er virtuele leerinteractie op het platform plaats in de vorm van leervragen, stellingen, interessante websites en artikelen. Na de feedback te hebben verwerkt in versie 2 van het leerarrangement vindt plenair de Editorial Review plaats. In deze actieve sessie worden de leerarrangementen besproken door de expert. In een betekenisvolle dialoog met de studenten wordt verdere diepgang op het onderwerp van het Leerarrangement bereikt.

Resultaat

Na de afronding van de Bachelor Software Engineer (2 jaar) ontvang je een Getuigschrift. Jouw positie op de arbeidsmarkt is hiermee veel sterker geworden. Daarnaast heb je gedegen inzicht gekregen in nieuwe trends en technologie en kun je deze praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie  Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

14995

Cursusduur:

2jaar

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bachelor Software engineer”